Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν μου μιλούσε για τρία χρόνια»

«Είπα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη πως η μόνη ερώτηση που μου έκανε όταν συναντηθήκαμε ήταν αν είμαι Εβραίος», είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Στην εκπομπή «Love it» και τη Μαρίνα Χαραλάμπους έδωσε συνέντευξη ο Άρης Λεμπεσόπουλος. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις ταμπέλες στους ηθοποιούς, αλλά και για το περιστατικό που στεναχωρήθηκε μαζί του ο Μίκης Θεοδωράκης.

«Όσες φορές μου ζήτησαν να δώσω συνέντευξη, το έκανα, αν και δεν κέρδισα κάτι. Δεν είναι δική μου επιλογή να απέχω από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, απλά δεν χτύπησε το τηλέφωνό μου. Από πολύ νωρίς σε αυτόν τον τόπο σου βάζουν μια σφραγίδα “αυτός είναι ποιοτικός”, “αυτός είναι εμπορικός”, γίνεται μια στρατοπέδευση», είπε αρχικά ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος είπε στη συνέχεια: «Όταν συναντήθηκα με ανθρώπους που είχαν τη σφραγίδα του εμπορικού, με εντυπωσίασαν θετικά. Είχα πάντα την αγωνία της επιβίωσης και δεν είχα τη δυνατότητα να πω ότι θα παίζω μόνο στην Επίδαυρο. Δεν επιδίωξα να είμαι αγαπητός στο σινάφι και στους επιχειρηματίες. Πριν τρία χρόνια έπαιξα έναν μονόλογο και ήταν από κάτω μόνο τρεις άνθρωποι».

Δειτε το βιντεο εδω

«Το θέατρο είναι ένας χώρος παθών, στεναχωριέμαι με όλα αυτά που έγιναν και που επικεντρώνονται μόνο σε αυτό το χώρο. Ο Μίκης Θεοδωράκης στεναχωρήθηκε γιατί είπα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη πως η μόνη ερώτηση που μου έκανε όταν συναντηθήκαμε ήταν αν είμαι Εβραίος. Για τρία χρόνια δεν μου ξαναμίλησε», πρόσθεσε επίσης ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου