Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Ελάφι βρέθηκε σε… αυλή σπιτιού στο Μενίδι – Εικόνες από το ασυνήθιστο θέαμα

 

Ο ένοικος άκουσε θόρυβο και το βρήκε εγκλωβισμένο στον κήπο του

Δεν πίστευε στα μάτια του ένοικος σπιτιού στο Μενίδι όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/12) είδε ένα ελάφι στην… αυλή του. Το ελάφι από την Πάρνηθα, προγανώς αποπροσανατολισμένο φαίνεται πως πήδηξε τα κάγκελα και τον φράχτη του σπιτιού και εγκλωβίστηκε για πολλές ώρες εκεί.

Ο ένοικος, όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να επικοινωνήσει με το Δασαρχείο ώστε να απομακρύνει με ασφάλεια το ζώο, ωστόσο κανείς εκτός από την Άμεση Δράση δεν απάντησε στις κλήσεις του.

Ο ίδιος ανέφερε πως το να ανοίξει την πόρτα της αυλής του για να βγει έξω το ελάφι θα εγκυμονούσε κινδύνους για το ζώο αλλά και για τους πεζούς και τα αυτοκίνητα, επομένως οι αρχές θα πρέπει να μεριμνήσουν για την απομάκρυνσή του.

Το ζώο βρίσκεται τουλάχιστον 6 ώρες στο σημείο

Το ζώο παραμένει στην αυλή για τουλάχιστον έξι ώρες, ενώ ο άνδρας, όπως είπε, του έριξε τροφή, αν και το ελάφι έφαγε και ορισμένα απο τα φυτά που βρίσκονταν στο σπίτι.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται για να αντικρίσει το «ασυνήθιστο θέαμα», ωστόσο επειδή το ελάφι έχει αγχωθεί καθότι δεν βρίσκεται στον φυσικό του χώρο, ειδικοί ζήτησαν από όλους να απομακρυνθούν από το οπτικό πεδίο του, ώστε να ηρεμήσει, μεχρι να οργανωθεί η επιχείρηση για την ασφαλή απομάκρυνση του.

Δείτε το βίντεο:

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου