Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Χαμός στο Πρωινό με Λιάγκα – Σκορδά για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Είναι δική σου η εκπομπή, αλλά είναι και λίγο δική μου»

«Εσύ που είσαι υπέρμαχος του metoo στην Ελλάδα βρε Φαίη μου, συγγνώμη τώρα, αλλά θα τα βάλω μαζί σου, δεν σε ενοχλεί εσένα αυτό; Αυτό λέει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ανέβασαν ψηλά τους τόνους. 

Θέμα συζήτησης ήταν η υπόνοια της Μάγκυς Χαραλαμπίδου ότι μοντάρανε τις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου και ότι η ίδια έμεινε εκτεθειμένη.

«Δε λέω ότι μοντάρονται οι δηλώσεις μου, έχοντας ο άλλος κατά νου ότι θέλει να με βλάψει, αν είναι δυνατόν. Λογικό είναι να μονταριστεί γιατί δεν μπορεί να παίξει όλο, αλλά εγώ έμεινα εκτεθειμένη», απάντησε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Αχ βρε Μάγκυ μου, την αγαπάω, αλλά το έκανε χειρότερο. Βγες και πες ότι “έκανα μαλ…α, το είπα λάθος”. Το έκανε χειρότερο», με τη Φαίη Σκορδά να τονίζει από την πλευρά της ότι «δεν το έκανε χειρότερο».

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε στη συνέχεια να παιχτούν οι αμοντάριστες δηλώσεις της Μάγκυς Χαραλαμπίδου, με τη Φαίη Σκορδά να εκφράζει την αντίθεσή της σε αυτό, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να απαντήσει «είναι δική σου η εκπομπή, αλλά είναι και λίγο δική μου».

Γ.Λ.: Το αμοντάριστο είναι χειρότερο γιατί το υπερτονίζει. Εμείς την προστατεύσαμε. Η εντολή μου στους συνεργάτες μας ήταν να την προστατεύσουμε και την προστατεύσαμε. Το αμοντάριστο την εκθέτει περισσότερο.

Φ.Σ.: Δεν πειράζει.

Γ.Λ.: Ε, πώς δεν πειράζει; Δεν μπορεί να βγαίνει σε άλλες εκπομπές και να λέει ότι μου μοντάρανε… Πάρτε και το αμοντάριστο τώρα που είναι χειρότερο. Εσύ που είσαι υπέρμαχος του metoo στην Ελλάδα βρε Φαίη μου, συγγνώμη τώρα, αλλά θα τα βάλω μαζί σου… Εσύ που ένα χρόνο εδώ δίνεις τη μάχη σου και έχεις σωστές θέσεις, όταν βγαίνει κάποιος και λέει “πώς είσαι έτσι;” γιατί πρέπει να σε εξιτάρει και το σώμα για να καταγράψεις, δεν σε ενοχλεί εσένα αυτό; Αυτό λέει.

«Άσε με να απαντήσω», είπε έντονα η Φαίη και στη συνέχεια έδωσε τη δική της απάντηση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου