Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Το hack για να βάλετε τα φωτάκια με τον πιο εύκολο τρόπο

Για να στολίσετε το δέντρο σας στο άψε σβήσε

Οστολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι μια διασκεδαστική και άκρως εορταστική και οικογενειακή δραστηριότητα. 

Αλλά το να κυκλώνετε το δέντρο ξανά και ξανά έως ότου τα φωτάκια σας έχουν την σωστή θέση μπορεί να αποδειχθεί σε ταλαιπωρία.

Υπάρχει, ωστόσο, αυτό το έξυπνο hack του TikTok, που αν το εφαρμόσετε θα τοποθετήσετε τα φωτάκια στο δέντρο σας εύκολα και γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χωρίς να χρησιμοποιείτε πολλά φωτάκια ταυτόχρονα. Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να κρεμάσετε εύκολα τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.


Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Το hack για να βάλετε τα φωτάκια με τον πιο εύκολο τρόπο

Όσον αφορά τη διακόσμηση με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, έχουμε συνηθίσει να τα τυλίγουμε γύρω από την περίμετρο του δέντρου, από πάνω προς τα κάτω. Αυτό αποδεικνύεται ότι είναι ένα δύσκολο task για όσους δεν φημίζονται ιδιαιτέρως για το ύψος τους. Αλλά σύμφωνα με αυτό το εκπληκτικό βίντεο το TikTok, μπορείτε να αφήσετε πίσω σας όλη αυτήν την άσκοπη δουλειά.

Στο βίντεο, ο χρήστης του TikTok @lizlovery εξηγεί ότι θα πρέπει να κρεμάμε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια στο δέντρο κάθετα (από πάνω προς τα κάτω) και όχι οριζόντια, όπως συνηθίζατε μέχρι πρότινος.

Αλλά γιατί αυτό το κόλπο είναι καλύτερο; Σύμφωνα με την tiktoker, όχι μόνο χρησιμοποιείτε λιγότερα φωτάκια στη διαδικασία, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να τα στολίσετε και να φαίνονται πιο προσεγμένα. Εκτός από όλα αυτά, αν διαπιστώσετε ότι έχετε μια ενοχλητική σειρά φώτων που δεν φαίνεται να λειτουργούν πουθενά, μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα.

@lizlovery

Wow what a difference this made! Thank you @mrsclarehoops ! 🎄 #HolidayVibes #christmas #holidaydecor #homedecor #decortips #IntroVideo #hometips

♬ O, Christmas Tree - Christmas

Πρόκειται για ένα hack ιδανικό για κάθε είδους δέντρο, αληθινό ή ψεύτικο. Και αν έχετε επιλέξει, μάλιστα, να στολίσετε το μισό χριστουγεννιάτικο δέντρο επειδή η πίσω πλευρά δεν φαίνεται, αυτή η τεχνική σημαίνει ότι θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα φωτάκια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου