Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Ελένη Φωτοπούλου: «Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη έληξε άδοξα»

«Έχει να κάνει αυτό και με δικούς μου κακούς χειρισμούς, έχει να κάνει με την κακή συγκυρία», λέει η Ελένη Φωτοπούλου για την Ελένη Μενεγάκη.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Ελένη Φωτοπούλου, η οποία απάντησε και για την παρεξήγηση που είχε συμβεί με την Ελένη Μενεγάκη πριν από χρόνια.

«Η μετάβαση ήταν απότομη γιατί η αποχώρησή μου από την τηλεόραση δεν ήταν συνειδητή επιλογή. Συνειδητή ήταν επιλογή να μην επιστρέψω αμέσως για να κάνω άλλα πράγματα», είπε αρχικά η Ελένη Φωτοπούλου.

Για την κόντρα που είχε στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη, η Ελένη Φωτοπούλου απάντησε: «Με την Ελένη είχα περάσει μάλλον τα πιο όμορφα χρόνια στη δουλειά. Η συνεργασία μας έληξε άδοξα. Έχει να κάνει αυτό και με δικούς μου κακούς χειρισμούς, έχει να κάνει με την κακή συγκυρία.

Όταν είσαι ένα νέο κορίτσι το γιγαντώνεις όλο αυτό στο μυαλό σου. Χειρίστηκα κάποια πράγματα λάθος. Έγινε ένα περιστατικό που το μεγαλοποίησα και πάντα σκεφτόμουν ότι δεν έπρεπε να το χειριστώ έτσι. Με την Ελένη συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για όσα συνέβησαν τότε».

Τέλος, η Ελένη Φωτοπούλου έκανε ειδική μνεία και στον αγαπημένο της, Άκη Παυλόπουλο: «Πάρα πολύ καλός άνθρωπος, με γενναιοδωρία ψυχής, υπομονετικός, χαμογελαστός ακόμα κι όταν εγώ έχω την αίσθηση ότι όλα καταρρέουν εκείνος έχει πάντα ένα χαμόγελο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου