Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Ελένη Μενεγάκη: «Όχι, δεν την χάρηκα τη χρονιά που κάθισα»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ρωτάει την Ελένη Μενεγάκη...

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ελένη Μενεγάκη. Φυσικά, η κουβέντα τους ξεκίνησε αντίστροφα…

«Πώς σου φάνηκε που έκατσες ένα χρόνο;», ρώτησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και κάπως έτσι, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στη θέση του συνεντευξιαζόμενου.

«Αυτός ο χρόνος, επειδή δεν ήταν ένας κανονικός χρόνος που θα μπορούσαμε ίσως να τον ζήσουμε λίγο διαφορετικά -δεν ήταν μια ωραία χρονιά, ήταν μια ζόρικη χρονιά για όλους μας και με γεγονότα που και στο σπίτι σου που ήσουν πάλι σε αναστάτωναν. Άρα ήταν μια ταραγμένη γιαγιά.

Όχι, δεν την χάρηκα. Δεν την χάρηκα. Αλλιώς την φανταζόμουν. Όταν για πολλές δεκαετίες κάνεις έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και λες εδώ θα σπάσουμε το πρόγραμμα. Και δεν το σπας… Παρά κάθεσαι στο σπίτι σου εκεί. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα είναι τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που κάτσαμε όλοι τόσο πολύ μαζί σε ένα σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να είναι και λίγο ζόρικο. Εμείς καλά τα πήγαμε», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«Στο κομμάτι του αν μου έλειψε η δουλειά, μου έλειψε η επαφή, αυτό που είχα μάθει να έχω», εξήγησε η Ελένη Μενεγάκη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου