Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Ελίνα Κέφη: «Δεν έφταιγα εγώ για το διαζύγιό μου»

"Έχω υπάρξει σε σχέση που υπήρχε κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν με χτύπησε, αλλά τα λόγια του ήταν επώδυνα…", εξομολογείται η Ελίνα Κέφη.

Η Ελίνα Κέφη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε στη Δέσποινα Καμπούρη για όλα. 

Η τηλεόραση, η δύσκολη συνεργασία που είχε αλλά και η καταγγελία που έκανε για κακοποιητική σχέση.

Η Ελίνα Κέφη αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι σε μία εκπομπή που ήταν το κλίμα ήταν πολύ κακό. Ήταν μία κατάσταση που δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και είχε έρθει σε κόντρα με την παρουσιάστρια της εκπομπής εκείνης.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που με χαλάνε στην τηλεόραση. Το Bachelor θα έπρεπε να είχε κοπεί από την δεύτερη μέρα προβολής του Εμείς πάμε τώρα να πούμε στα νέα κορίτσια «μαλλιοτραβηχτείτε, βριστείτε, για την καρδιά ενός άντρα»; Με ενοχλεί ακόμα και που αναδημοσιεύονται από άλλες εκπομπές», είπε σχετικά με το ριάλιτι.

«Έχω υπάρξει σε σχέση που υπήρχε κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν με χτύπησε, αλλά τα λόγια του ήταν επώδυνα… Όταν είσαι μέσα σε μία τέτοια σχέση δεν το καταλαβαίνεις. Γίνεται λίγο σαν ιδρυματοποίηση. Ευτυχώς άλλαξε γρήγορα αυτό Ξέρω πολλές τέτοιες περιπτώσεις, μία τέτοια περίπτωση πήγα και την κατήγγειλα. Υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά και στην τηλεόραση, που δεν λέγονται», εξομολογήθηκε η Ελίνα Κέφη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της, αλλά και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Πήρα πολλή αγάπη, αλλά δεν ήξερα πως να το εκδηλώσω… Δεν έφταιγα εγώ για το διαζύγιό μου, το παίδεψα επτά χρόνια. Για να ξαναπαντρευτώ θέλω να ζήσω μία πολύ μεγάλη αγάπη και την περιμένω σαν τρελή», είπε η Ελίνα Κέφη και πρόσθεσε πως δεν ένιωσε την ανάγκη να αποκτήσει ένα δικό της παιδί.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου