Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη για το «αναπάντεχο» με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

"Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις" είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Μια συζήτηση ξεκίνησε στην Φάρμα ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και στην Σάσα Μπάστα για τα τρυφερά τετ α τετ της πρώτης με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η γοητευτική τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου που αυτό βγήκε στις κάμερες γιατί είναι κάτι αληθινό: «Αφού με είδανε.

Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία.

Δειτε το βιντεο εδω

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή. Ότι γουστάρω, το κάνω. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου