Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Φίλιππος Σοφιανός: «Έχει μαζευτεί σαπίλα και βρωμιά στο χώρο»

«Έχω δουλέψει με δύσκολους σκηνοθέτες, οι οποίοι έχουν βρίσει, έχουν πετάξει ποτήρια, αλλά θεωρούμε ότι αυτό είναι μέσα στη δουλειά», λέει ο Φίλιππος Σοφιανός.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Φίλιππος Σοφιανός. 

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο και χαρακτήρισε σιχαμένο το να βγάζει κάποιος πολύ προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο.

«Αυτή η δουλειά εδώ και 40 χρόνια μου έχει δώσει περισσότερες χαρές και όχι λύπες. Στον καλλιτεχνικό χώρο έχουν έρθει τα πάνω κάτω, έχει γίνει κοσμογονία.

Έχω δουλέψει με δύσκολους σκηνοθέτες, οι οποίοι έχουν βρίσει, έχουν πετάξει ποτήρια, αλλά θεωρούμε ότι αυτό είναι μέσα στη δουλειά. Κι εγώ μπορώ να βρίσω και να πετάξω ένα ποτήρι, όχι σε κάποιον άνθρωπο, σε έναν τοίχο», είπε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός.

Ο Φίλιππος Σοφιανός είπε στη συνέχεια: «Είναι πολύ γελοίο, πολύ φτηνό, μίζερο, άθλιο και σιχαμένο να βγάζει κάποιος  πολύ προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο. Ζούμε σε μια εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από βαθιά αναξιοκρατία.

Οι άνθρωποι που καταλαμβάνουν τα πόστα και προβάλλονται και προάγονται από το σύστημα δεν είναι κατ’ ανάγκη και οι καλύτεροι. Έχει μαζευτεί πολύ σαπίλα και βρωμιά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου