Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Καρκάς: «Ο βιασμός είναι εξευτελισμός, όλα τα άλλα που έχουν βγει είναι γελοιότητες»

«Εγώ συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν καταγγείλει κάποιους στις Αρχές», λέει ο Γιώργος Καρκάς.

Στην εκπομπή «Love it» και τη Σίσσυ Καλλίνη έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, ο οποίος μίλησε για το κίνημα metoo και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Για τις καταγγελίες στο θέατρο διαφωνώ όταν οι ποινικές διαδικασίες γίνονται μπροστά στις κάμερες.

Δεν μπορεί δέκα θύματα να συνεννοούνται σε ποια εκπομπή θα πάνε χωρίς πριν να έχουν πάει στον εισαγγελέα. Τα παίρνω τώρα γιατί ξέρω πράγματα, δεν τα λέω έτσι.

Πέρα από το αδίκημα του βιασμού που είναι ξεκάθαρο, όλα τα άλλα, σεξουαλική παρενόχληση, επίμονο φλερτ, όλα αυτά είναι πολύ λεπτές ισορροπίες που πρέπει πρώτα να καθορίσουμε τι είναι επίμονο φλερτ, τι είναι σεξουαλική παρενόχληση. Και από εκεί και έπειτα να μιλάμε για το οποιοδήποτε αδίκημα ή όχι», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρκάς.

Ο Γιώργος Καρκάς είπε στη συνέχεια: «Ένας πολύ όμορφος άντρας θα θεωρηθεί ότι φλερτάρει επίμονα, ένας άσχημος άντρας θα κατηγορηθεί σεξουαλική παρενόχληση. Πόση δύναμη χρειάζεσαι εσωτερική για να πεις ότι ο τάδε με παρενόχλησε;

Δειτε το βιντεο εδω

Ο βιασμός είναι εξευτελισμός, είναι κάτι άλλο. Όλα τα άλλα που έχουν βγει, ότι μου φερόταν στη δουλειά απότομα, άρα κακοποιητική συμπεριφορά, άρα εν δυνάμει βιαστής, συγγνώμη αλλά αυτά είναι γελοιότητες. Εγώ συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν καταγγείλει κάποιους στις Αρχές».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου