Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

GNTM: Αυτοί είναι οι τρεις που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Ποιος παίκτης του GNTM δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό;

Η Όλγα, ο Κωνσταντίνος, η Κυβέλη κι η Ειρήνη έφτασαν στην τελική τετράδα του φετινού GNTM κι έβαλαν τα δυνατά τους για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Απόψε, όσοι βοήθησαν τα παιδιά στην πετυχημένη πορεία τους προς την κορυφή, επισκέφτηκαν το σπίτι για μία τελευταία φορά, προκειμένου να τους δώσουν δύναμη και ενέργεια για τη συνέχεια.

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε με τα παιδιά σε χριστουγεννιάτικο mood κι ακολούθησαν συγκινητικές εξομολογήσεις.

Ο ημιτελικός του διαγωνισμού μόδας είχε να κάνει με μία εμβληματική ντίσκο κι η ανακοίνωση της δοκιμασίας έγινε σαν πάρτι με τους Γιώργο Καράβα, Zενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό και Άγγελο Μπράτη, να επιδίδονται σε χορευτικές φιγούρες, υπό τους ντίσκο ήχους. Ο Κοσμάς Κουμιανός επέστρεψε για την διπλή λήψη των μοντέλων. Στην πρώτη έπρεπε να υπερισχύσουν έναντι των αντιπάλων τους και των βοηθητικών ηθοποιών ενώ στην δεύτερη να γίνουν το επίκεντρο μιας παρέας που διασκεδάζει.

Δειτε το βιντεο εδω

Στο πλατό της αποχώρησης οι κριτές έδωσαν έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια καθώς ο διαγωνισμός έχει φτάσει στην κορύφωσή του. Οι παίκτες που ξεχώρισαν και θα διεκδικήσουν την πρωτιά του GNTM 4 είναι η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος κι η Όλγα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου