Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Ηλίας Μπόγδανος: «Δεχόταν πόλεμο, έρχονταν κάμερες έξω από το σπίτι της»

Όσα είπε ο Ηλίας Μπόγδανος στο The 2night Show...

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή στο Survivor, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στη σύντροφο του και τον τρόπο που δεν σεβάστηκαν τη σχέση του τα media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή αλλά μπορώ να πω ότι έχω βρει έναν άνθρωπο, τον οποίο θαυμάζω όσο κανέναν άλλον και είμαι πραγματικά τυχερός. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά αυτό τον άνθρωπο τον θαυμάζω και τον εκτιμώ αφάνταστα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ οτιδήποτε κι αν γίνει».

«Στεναχωρήθηκα γιατί, όσο ήμουν μέσα στο Survivor, έβγαιναν πράγματα αλλιώς προς τα έξω» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στο talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

«Ξέρω ότι η Αλεξάνδρα δεχόταν πόλεμο, έρχονταν κάμερες έξω από το σπίτι της. Πραγματικά με στεναχώρησαν κάποιες συμπεριφορές και πληγώθηκα. Οπότε σήμερα είμαι πιο προσεκτικός και όσο μπορώ πιο μακριά από όλα αυτά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου