Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Ιωάννα Μαλέσκου για Στάθη Παναγιωτόπουλο και Ράδιο Αρβύλα: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες»

Πρόσεχε, όποιος είσαι, ό,τι είσαι, αυτό το οποίο λες και κουνάς το δάχτυλο σε άλλους ανθρώπους να φροντίσεις να είσαι εσύ καθαρός, γιατί καμιά φορά τελικά...

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απασχολεί κάθε εκπομπή στην τηλεόραση από το πρωί της Τρίτης και βέβαια συμπεριλήφθηκε στη θεματολογία και της εκπομπής Love It. 

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά την προβολή διαφόρων βίντεο με τις εξελίξεις στην υπόθεση, έκανε μια ιδιαίτερη τοποθέτηση.

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο οποιοσδήποτε, ειδικά όταν έχει το βήμα του δημόσιου λόγου, μιλάει και κρίνει ανθρώπους και παρουσιάζεται ως σχολιαστής των πάντων κουνώντας το δάχτυλο για άλλους ανθρώπους, τη στιγμή που ξεχνάμε ότι το δάχτυλο κοιτάζει εμάς. Γιατί εμείς πρέπει να είμαστε καθαροί.

Κάποια πράγματα, από όπου και αν τα εξετάσεις, για οποιονδήποτε άνθρωπο μιλάμε… ενοχλούμαι από αυτές τις συμπεριφορές και ενοχλούμαι από τον τρόπο που μπορεί ως δικαιολογία να παρουσιάσει ένας άνθρωπος επικαλούμενος μια χρονική συγκυρία, μια κακή στιγμή. Δεν είναι κακές στιγμές, οι πράξεις είναι συνειδητοποιημένες.

Από ό,τι καταλαβαίνω, από ό,τι βλέπω και από ό,τι έχω διαβάσει κι εγώ, δεν σας κρύβω ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν πείθεται ότι δεν γνώριζαν οι συνεργάτες του τι ακριβώς είχε συμβεί. Αυτό που επίσης θέλω να πω είναι ότι έχει γίνει viral το βίντεο στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης και η εκπομπή τοποθετούνταν ενάντια στην Λίνα Μενδώνη, την υπουργό Πολιτισμού, για την υπόθεση Λιγνάδη», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και έπαιξε το αντίστοιχο βίντεο από εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα.

Δειτε το βιντεο εδω

«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες. Πρόσεχε, όποιος είσαι, ό,τι είσαι, αυτό το οποίο λες και κουνάς το δάχτυλο σε άλλους ανθρώπους να φροντίσεις να είσαι εσύ καθαρός, γιατί καμιά φορά τελικά και στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, με την ίδια ευκολία που μπορεί κάτι να διοχετευθεί, να πάρει μια μεγάλη διάσταση, με την ίδια ευκολία που η τηλεόραση εφόσον είναι καθημερινό όλο αυτό το υλικό περνάμε παρακάτω, ξεχνάμε ίσως προσωρινά κάποια πράγματα. Παραμένουνε. Παραμένουν κι έρχονται κάποια στιγμή στην επιφάνεια», τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου και ολοκλήρωσε το θέμα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου