Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω»

Οι αρνητικές κριτικές που "λύγισαν" την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM. Το όμορφο μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας αναφέρθηκε στα Χριστούγεννα εκτός Ελλάδας, τις αρνητικές κριτικές καθώς και

Πιο συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα πρώτα μου Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες ήμουν εγώ, η γάτα μου και λίγοι φίλοι. Θυμάμαι να τρώω πατάτες στους σταθμούς καθώς πήγαινα στα κάστινκ».

«Οι δικοί μου είχαν αποδεχθεί ότι θα φύγω για το εξωτερικό γιατί ήξεραν ότι το ήθελα και ήδη εργαζόμουν ως μοντέλο στην Ελλάδα».

«Η πρόταση από το GNTM με ξάφνιασε, δεν την περίμενα καθόλου και είμαι πολύ δεμένη με την ομάδα. Νομίζω ότι έχει πάει πολύ καλά για ένα νέο ξεκίνημα για μένα γιατί είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο» πρόσθεσε η κριτής του GNTM. «Δεν κάνω αυστηρή κριτική. Ότι λέω το λέω με αγάπη στα παιδιά για να κάνουν το κάτι καλύτερο. Έχω δεχθεί και γω πολλές φορές αρνητική κριτική. Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω. Είχα ανασφάλειες στην αρχή του μόντελινγκ. Τα μοντέλα συνέχεια κοιτάζουμε τις ατέλειες μας».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου