Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ελένη Τσολάκη: «Δεν είναι το πιο γλυκό πράγμα να βλέπεις άσχημα νούμερα»

"Στο OPEN είμαι πάρα πολύ καλά, αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι με αγκάλιασαν από το καλοκαίρι και είμαι ευγνώμων για αυτό" ομολογεί η Ελένη Τσολάκη.

Την Ελένη Τσολάκη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο και την ρώτησαν για όλα! Την αποχώρηση του συνεργάτη της, Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον Άγιο Δομίνικο, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και βεβαίως τα νούμερα τηλεθέασης της πρωινής της εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Ελένη Τσολάκη παραδέχθηκε πως «δεν ισχύει ότι η εκπομπή θα πάει καθημερινά. Δεν έχω κάνει καμιά συζήτηση για κάτι τέτοιο. Είμαστε στο Σαββατοκύριακο, υπηρετούμε την προσπάθεια που κάνουμε και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό να είμαστε καλά και κάθε Σαββατοκύριακο να πίνουμε με περισσότερο κόσμο το καφεδάκι μας».

«Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω και φυσικά, όταν δίνεις το 110% των δυνατοτήτων σου για μια προσπάθεια, όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και όταν αισθάνεσαι ότι κάθε μέρα πολεμάς για να βρεις το καλύτερο σε μια καινούργια εκπομπή, δεν είναι το πιο γλυκό πράγμα να ξυπνάς Κυριακή και Δευτέρα και να βλέπεις άσχημα νούμερα».

«Επειδή κάνω όμως αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια, έχω την υπομονή, αγαπώ την δουλειά κυρίως και περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν ο χρόνος και τα πράγματα. Στο OPEN είμαι πάρα πολύ καλά, αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι με αγκάλιασαν από το καλοκαίρι και είμαι ευγνώμων για αυτό» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου