Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

«Λύγισε» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Τα λόγια του Κώστα Καζάκου συγκίνησαν τον ηθοποιό.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για την ζωή του και για την πορεία του στην υποκριτική.

Την στιγμή που ο Κώστας Καζάκος μίλησε για τον ίδιο, ο ηθοποιός δάκρυσε.»Εμφανίστηκε μια ημέρα στην πόρτα του γραφείου και βλέπω μπροστά μου έναν άλλον άνθρωπο. Στα πέτσινα και γεμάτος καρφιά. Λέω λάθος πόρτα χτύπησες, τι ζητάς εδώ εσύ;

Είναι συγκινητικός ο Μιχάλης με τους ανθρώπους που έχουν συναίσθηση των αδυναμιών τους, των ελλείψεων και παλεύουν να τα ξεπεράσουν.

Τον έδιωξα και το είπα θα πας να ντυθείς όπως όλοι οι άνθρωποι και θα έρθεις μετά να μιλήσουμε. Από τότε άλλαξε η ζωή του αλλά το ήθελε. Αυτό με έκανε και τον αγαπώ από τότε. Είναι αυθόρμητος, γνήσιος με πολλά προσόντα για την δουλειά μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχει χτυπηθεί κι έχει μάθει από τη ζωή. Έχει παλέψει κι έχει ίχνη σοφίας… Ο Μιχάλης είναι αγωνιστής και για αυτό τον εκτιμώ.» είπε ο Κώστας Καζάκος.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είπε: ¨Μόνο ευγνωμοσύνη έχω να εκφράσω για τον Κώστα Καζάκο, τον δάσκαλό μου… Έχω κρατήσει πάρα πολλά από τον ίδιο»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου