Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Μάρα Δαρμουσλή: Η σ3ξουαλική παρενόχληση από φωτογράφο – «Πήγε να μου βάλει λάδι κι έβαλε το χέρι του πιο βαθιά»

«Ο άνθρωπος αυτός το έκανε κατ’ εξακολούθηση, το έκανε συστηματικά», λέει η Μάρα Δαρμουσλή.

Στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον σύζυγό της, ενώ αποκαλύπτει και για τη σ3ξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

«Με το καλό, μετά τα Φώτα θα έρθει το μωράκι μας στη ζωή. Μετά από τόσα χρόνια μου φαίνεται σαν να είναι πρώτη φορά.

Φυσικά και έχω άγχος. Η αλήθεια είναι ότι επειδή προηγήθηκε ο Άγγελος και είχα κάνει καισαρική μου είπαν ότι συνήθως επαναλαμβάνεται. Βέβαια έχουν περάσει 15 χρόνια οπότε μπορεί να έχει κάνει και το σώμα ένα reboot και να πάμε από την αρχή. Το επιδιώξαμε το μωράκι. Τα πράγματα έγιναν με πολύ ωραίο ρυθμό. Πολύ φυσιολογικό.

Από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε, ζήτημα να έχουν υπάρξει 4-5 μέρες που να μην έχουμε βρεθεί έστω και για λίγα λεπτά. Παντρευτήκαμε, επιβιώσαμε της καραντίνας και αυτό ήταν ένα πολύ ωραίο φυσιολογικό γλυκό επακόλουθο ίσως και ζητούμενο γιατί ο Βασίλης δεν έχει άλλο παιδί, εγώ έχω τον Άγγελο. Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένα δεύτερο παιδί και είχα βάλει ως όριο ασφαλείας μέχρι τα 40», είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στη συνέχεια και για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε βιώσει: «Το έζησα στον χώρο της μόδας. Ο άνθρωπος αυτός το έκανε κατ’ εξακολούθηση, το έκανε συστηματικά. Το έκανε σε όλα τα νέα κορίτσια. Στο Παρίσι συνέβη. Το έκανε και σε πολύ μεγάλα ονόματα που αυτή τη στιγμή είναι στα κορυφαία της μόδας.

Όταν αυτά τα κορίτσια πρωτοήρθαν στο Παρίσι κάνοντας το τεστ με αυτόν τον φωτογράφο, τους έβαζε χέρι. Το έκανε και σε μένα αλλά εγώ ξεκινάω με μια άλλη ηθική και οικογενειακή παιδεία. Μου ήταν πρωτοφανές και απαράδεκτο. Ήμασταν οι δυο μας. Πήγε να μου βάλει λάδι, επειδή αυτό ήταν το concept και έβαλε το χέρι του πιο βαθιά και αντέδρασα. Τον έβρισα.

Δειτε το βιντεο εδω

Σηκώθηκα και έφυγα και πήγα κατευθείαν στο γραφείο και πήγα στην head booker που ήταν Αμερικανίδα και πιο αυστηρή σε τέτοια θέματα. Όταν της το είπα κιτρίνισε γιατί είχε στείλει άπειρα κορίτσια εκεί, μιλάμε για ηλικίες 15-16, σοκαρίστηκε. Συγκεντρώνοντας όλα τα κορίτσια και μαζεύοντας στοιχεία κτλ, του ασκήθηκε αγωγή χωρίς εμείς να πρέπει να εμπλακούμε παραπάνω».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου