Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Μαρία Κίτσου: Ακύρωσε ξαφνικά τη χθεσινή παράσταση στο Παλλάς – Τι έχει συμβεί;

Δυο ώρες πριν την έναρξη της παράστασης, η Μαρία Κίτσου ενημέρωσε πως δεν μπορεί να πάει στο θέατρο για λόγους υγείας.

Η χθεσινή παράσταση «Το τρίτο στεφάνι» στο Παλλάς ακυρώθηκε ξαφνικά, καθώς η Μαρία Κίτσου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του θεάτρου, ήταν άρρωστη. 

Αυτή, μάλιστα, ήταν η τέταρτη φορά που αναβλήθηκε παράσταση, κάτι που προκάλεσε δυσαρέσκεια, όπως χαρακτηριστικά είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Όλοι όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο, δέχθηκαν ένα μέιλ με τη σχετική ανακοίνωση του θεάτρου. Η παράσταση ήταν στις 19:00 και γύρω στις 17:00 ενημερώθηκε το θέατρο από τη Μαρία Κίτσου ότι δεν μπορεί να πάει στην παράσταση και ότι δεν μπορεί να παίξει για λόγους υγείας.

«Υπάρχει μια ανησυχία γενικότερα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Κίτσου ακυρώνει παράσταση του Τρίτου Στεφανιού στο Παλλάς. Έχει ξαναγίνει άλλες τρεις φορές», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βγήκε και ο Πάνος Κατσαρίδης, ο διευθύνων σύμβουλος των Θεατρικών Σκηνών και παραγωγός της παράστασης.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σίγουρα δε μιλάμε για κρούσμα κορωνοϊού, ούτε για ακύρωση της παράστασης λόγω χαμηλής πληρότητας στα εισιτήρια. Δύο ώρες πριν την παράσταση χτες η κ. Κίτσου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε μία αδιαθεσία και ήταν αδύνατον να έρθει στην εργασία της.

Δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε άμεσα όλο τον κόσμο, ήρθαν κάποιοι στο θέατρο και έτσι μαθεύτηκε το θέμα. Το ίδιο γεγονός με τη Μαρία Κίτσου έχει γίνει άλλες τρεις φορές στις αρχές του Νοέμβρη, πάλι για λόγους υγείας ανεξάρτητους από τον κορωνοϊό.

Οι ηθοποιοί σίγουρα στεναχωρήθηκαν, και πρώτα από όλα για το πρόβλημα υγείας της κ. Κίτσου. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μπορέσουμε να παίξουμε τις επόμενες επτά παραστάσεις που μας έχουν μείνει», είπε ο Πάνος Κατσαρίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου