Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Μαρία Κίτσου: «Ήταν διαγνωσμένη η κατάθλιψη μου, ένιωθα ότι έχω βουλιάξει»

"Ασχολούνται δυστυχώς με την ζωή μου και το χειρότερο είναι ότι ασχολούνται με πολύ δυσάρεστο τρόπο" παραδέχθηκε ακόμα η Μαρία Κίτσου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κίτσου στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό. 

Μέσα σε όλα, η πρωταγωνίστρια από το σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη καθώς και τα δημοσιεύματα που αφορά την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ζωή είναι ένας στρόβιλος. Έχει τα πάνω της, τα κάτω της, τα άσχημα της, τα ευχάριστα της. Έχει επιτυχίες και δραματικά γεγονότα αλλά το θέμα είναι να αγαπάς τον στρόβιλο. Δεν υπάρχει άλλη ευτυχία παρά μόνο ζωή και πρέπει να την αγαπάς με ότι κι αν σου φέρει».

«Είμαι θέσει απαισιόδοξος άνθρωπος αλλά είμαι φύσει αισιόδοξη».

«Βεβαίως και έχω συμβουλευτεί ειδικό. Και ψυχοθεραπεία έχω κάνει στο παρελθόν και κάνω ακόμα. Νομίζω πως θα έπρεπε να έχουμε έναν σύμβουλο με το που γεννιόμαστε. Δεν γίνεται αλλιώς, η ζωή είναι μια τρέλα» πρόσθεσε η ηθοποιός στην εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού. «Φυσικά και το καταλάβαινα, ήταν πολύ δύσκολο. Ένιωθα πραγματικά ότι έχω βουλιάξει και είχα φτάσει στο σημείο να μην θέλω να βλέπω άνθρωπο. Πάντα υπήρχε όμως η κραυγή για ζωή και η κραυγή για βοήθεια, δεν το πέρασα ποτέ μόνη μου». «Ζητούσα από τους δικούς μου ανθρώπους να με στηρίξουν, έκανα την θεραπεία μου, την αγωγή μου και βγήκα από το σκοτάδι μου».

«Ασχολούνται δυστυχώς με την ζωή μου και το χειρότερο είναι ότι ασχολούνται με πολύ δυσάρεστο τρόπο. Δηλαδή γράφοντας ψέματα για λίγα κλικ… Πολλά ψέματα έχουν γράψει, κυρίως ψέματα και αυτό με εξοργίζει. Πάνε να καρπωθούν μια επιτυχία ενός ανθρώπου αναξιόπιστα έντυπα τα οποία δυστυχώς βλέπω να αναπαράγονται και από πιο αξιόπιστες πηγές. Αυτό με λυπεί πάρα πολύ» συμπλήρωσε σε άλλο σημείο η Μαρία Κίτσου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου