Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Η μητέρα μου με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της»

"Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και φεύγει πλήρης..." είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Για την απώλεια της μητέρα του και την χάρη που του ζήτησε μίλησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια.

«Είμαι ευτυχής που μπόρεσα και παράτησα τη δουλειά μου, μου την έδωσε εκείνη την ώρα και πήγα και την είδα τρεις ημέρες.

Είπαμε τα δικά μας, μου ζήτησε και συγνώμη επειδή με είχε δείρει μια φορά όταν ήμουν έντεκα χρονών. Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και φεύγει πλήρης και μάλιστα με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της για να μην κάνω έξοδα επειδή ήρθα από την Κρήτη.

Για μένα οι γονείς μου δεν έχουν πεθάνει. Οι άνθρωποι που αγαπάω -δεν αγαπούσα, αγαπάω- υπάρχουν, όπως και φίλοι επιστήθιοι που έχω χάσει άπειρους δυστυχώς, δεν φεύγουν από τη ζωή μας, τους κουβαλάμε, και νομίζω πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου έχουν βάλει το χεράκι τους για να σωθώ από πολύ δύσκολες καταστάσεις» δήλωσε συγκινημένος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου