Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ναταλία Γερμανού: «Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, όπου σταθείς κάποιος θα υπάρχει»

"Εγώ αν πήγαινα στο Survivor θα την κατέστρεφα την παραγωγή, θα με έβαζαν στην πρώτη βάρκα και θα με γύριζαν πίσω", λέει η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού, απαντώντας στους δημοσιογράφους για το τηλεοπτικό της μέλλον, ανέφερε τα εξής: «Ίσως προκύψει και κάτι άλλο στο δεύτερο μισό της σεζόν ίσως και όχι.

 Δεν έχουν γίνει συζητήσεις συζητήσεις… Βολιδοσκοπιστικές ναι. Μια μουσική εκπομπή είναι πάντα καλοδεχούμενη γιατί αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική».

«Εγώ αν πήγαινα στο Survivor θα την κατέστρεφα την παραγωγή, θα με έβαζαν στην πρώτη βάρκα και θα με γύριζαν πίσω. Στην ηλικία που είμαι τα χρήματα νομίζω ότι δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν αποφασίζω να πω ένα ναι ή όχι», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού.

Όταν ρώτησαν τη Ναταλία Γερμανού για το σχόλιο που έκανε για τον Θάνο Τζάνη, με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι, απάντησε: «Απλώς αναρωτήθηκα για ποιον λόγο να μου κρατάει κακία. Δεν είναι τολμηρό να βγάζω πρώην συντρόφους μου στην εκπομπή, είναι αναπόφευκτο. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς κάποιος θα υπάρχει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου