Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Ο Δήμητρης Δανίκας απαντά για το κείμενο που προκάλεσε σάλο

"Κάθε άτομο είναι υπεύθυνο για τις πράξεις του", λέει ο Δημήτρης Δανίκας.

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το άρθρο που έγραψε ο Δημήτρης Δανίκας για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και των «ροζ» βίντεο. 

Το κείμενο επικρίθηκε από πολλούς χρήστες του Twitter για τη θέση που παίρνει ο γνωστός δημοσιογράφος αναφορικά με τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα».

«Με απλά λόγια τα κορίτσια με τη θέλησή τους κατέφθασαν. Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο «υπέροχες» στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν» σημειώνει μεταξύ άλλων στο άρθρο του ο Δημήτρης Δανίκας.

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Δημήτρης Δανίκας είπε το πρωί της Τετάρτης:

«Κάθε άτομο είναι υπεύθυνο για τις πράξεις του. Όταν καπνίζω κινδυνεύω να πάθω καρκίνο, όταν δεν εμβολιάζομαι κινδυνεύω να πεθάνω. Ο κατεξοχήν υπεύθυνος είναι αυτός, ο κατάπτυστος, αυτός ο αρβυλόμαγκας. Όμως, καθένας από εμάς έχει την προσωπική του ευθύνη. Πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα και κάθε άντρας να ξέρει ποιον βάζει στο κραβάτι. Η γυναίκα είναι ανώτερη από τον άντρα, αυτό πιστεύω εγώ. Την θεωρώ υπεύθυνο άτομο, οπότε ο καθένας έχει τις ευθύνες του. Πώς βιντεοσκοπείσαι; Δεν περνάει από το μυαλό σου η σκέψη, η υποψία; Η βασική ευθύνη είναι δική του».

«Αν παρεξηγήθηκα ζητάω συγγνώμη», είπε ο Δημήτρης Δανίκας

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου