Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

"Δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε τον χρόνο μου, ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί", λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά του ίδιου και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Πώς απάντησε ο γνωστός δημιουργός;

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο με πολύ κόπο και πολύ προσπάθεια προσωπική να νιώθω ελεύθερος, να λέω αυτό που θέλω να πω.

Χαίρομαι πάρα πολύ που κάνω αυτό το πράγμα, χαίρομαι πάρα πολύ που βοηθάω πολύ κόσμο μέσα από αυτό και αυτός είναι ο στόχος μου. Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους ψάχνω, ούτε να βρω ένα κόμμα να βολευτώ. Το κάνω επειδή πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια θέλω να μου πείτε, μου έχετε πει 20 χρόνια, έχω χορτάσει και σας ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Super Κατερίνα και την Άννα Ζηρδέλη.

Δειτε το βιντεο εδω

«Πήρα χιλιάδες μηνύματα συγκινητικότατα και δεν θέλω να σταθώ στα συγχαρητήρια. Στέκομαι στα μηνύματα ανθρώπων που είπαν ότι αυτό το οποίο λες εμένα με βοηθάει, με κάνει πιο χαρούμενο, μου δίνει χαρά κι ελπίδα. Αυτό είναι εξαιρετικό, σε αυτό στέκομαι. Όταν λέω είμαι ελεύθερος, εννοώ είμαι ελεύθερος να μιλάω, να εκφράζομαι και δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε τον χρόνο μου, ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Είναι και αυτό στο πλαίσιο της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου