Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βάζει τελεία στην «κόντρα» με την Ελένη Γερασιμίδου

Ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την παρεξήγηση ο Γιώργος Καπουτζίδης!

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. 

Ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ εστίασε στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την Ελένη Γερασιμίδου σχετικά με την επερχόμενη σειρά του, «Σέρρες».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν να είναι μαζί μας στη νέα σειρά, τον έγραφα για την κυρία Γερασιμίδου τον ρόλο. Της είχα στείλει τα επεισόδια και δεν ήξερα πως θα αντιδράσει, γιατί ξέρω ότι είναι εξαιρετικά επιλεκτική και έχει μια ποιότητα που δεν θα έλεγε ναι στο οτιδήποτε.  Μου έστειλε ένα φοβερά συγκινητικό μήνυμα. Μου είπε εξ αρχής ότι δεν μπορούσε να ανέβει για τρεις μήνες στις Σέρρες και της είπα πως θα δούμε πως θα το φτιάξουμε γιατί ήταν αρχικά να είναι όλο γυρισμένο στις Σέρρες».

«Μετά το αλλάξαμε. Είπα να είναι γυρισμένο στις Σέρρες στα εξωτερικά γυρίσματα ενώ τα σπίτια, οι δύο βασικοί εσωτερικοί χώροι να είναι στην Αθήνα. Οπότε αυτό το τρεις μήνες, έγινε ενάμιση και αυτό το ενάμησι έγινε ένας. Τελικά όμως δεν μπορέσαμε να τα βρούμε ούτε σε αυτό τον έναν μήνα. Ήταν και πολλές οι υποχρεώσεις της».

«Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό που έγινε γιατί τελικά πάρθηκε μια απόφαση από όλους μαζί και νομίζω πως και η ίδια κατάλαβε ότι δεν θα μπορέσουμε τελικά να συνεργαστούμε. Κάπως έτσι σταμάτησε. Δεν μπόρεσα καν να την πάρω ένα τηλέφωνο γιατί, όταν γίνονται αυτά τα στενάχωρα, γίνομαι λίγο σαν τη χελώνα που μπαίνει στο καβούκι της» πρόσθεσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης στο late night του ΑΝΤ1. «Είναι μια ηθοποιός που θεωρώ από τις καλύτερες που έχουν περάσει από την Ελλάδα και την εκτιμώ ιδιαίτερα και σαν ηθοποιό και σαν άνθρωπο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου