Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Ο Λάκης Γαβαλάς εξηγεί τι συμβαίνει με το Open – Τσακώθηκε με τα στελέχη;

«Οι συγκυρίες και οι συνθήκες δείχνουν κάποια κολλήματα γενικότερα», λέει ο Λάκης Γαβαλάς.

Στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς. Ο ίδιος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εκπομπή του που δεν θα βγει, προς το παρόν, στο Open.

«Για την εκπομπή του στο Open, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Δεν τσακώθηκα με το Open. Το Open είναι ένας σταθμός που ψάχνει να βρει τα πατήματά του. Είπαμε ότι θέλουμε το χρόνο μας και το κανάλι να αποδείξει ποιοι είναι και εμείς να κάνουμε μια επισταμένη σωστή δουλειά.

Ξανακάνουμε μια ανασυγκρότηση. Πιστεύουμε ότι με Θεοφάνους, με διάφορα άλλα βοηθήματα, το Open θα γίνει ένα σούπερ κανάλι. Από εκεί και πέρα, αν τους κάνω, είτε λέγεται παραγωγός είτε λέγεται κανάλι, εγώ εδώ είμαι για να συνεργαστώ», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Λάκης Γαβαλάς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Βέβαια, έχω και άλλες προτάσεις που αν τελικά κλωτσήσει η μία σαφώς και θα είμαι στη διάθεση όποιου με κάνει να αισθάνομαι πιο άνετα και ότι θεωρεί ότι θα του παράξω χρήματα. Ήταν σίγουρη η εκπομπή, αλλά οι συγκυρίες και οι συνθήκες δείχνουν κάποια κολλήματα γενικότερα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου