Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Ο Σταμάτης Γαρδέλης προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Φαίης Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ!»

"Αχ, παρακαλώ όμως τώρα όχι! Παρακαλώ πολύ! Εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου", είπε ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε ξανά στο Πρωινό και το ενδιαφέρον της κουβέντας αυτή τη φορά στράφηκε γύρω από την προσωπική του ζωή. 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει σύντροφο, όμως, προκάλεσε και μια σχετική αμηχανία στην Φαίη Σκορδά, όταν κάποια στιγμή αποφάσισε να αντιστρέψει τους όρους…

«Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Δεν μένουμε μαζί, γι’ αυτό κρατιέται η σχέση. Μένει στα περίχωρα της Αττικής. Έχω πάει και με τα πόδια στο σπίτι της, είναι 7 ώρες. Είναι καλλιτέχνις, είναι συνεργάτιδά μου άμεση, είναι η έμπνευσή μου, είναι η μούσα μου, είναι το στήριγμά μου», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης και στη συνέχεια είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα: «Εσύ; Δεν είσαι μόνος. Εσύ έχεις την καλύτερη σύντροφο, έχεις έναν άνθρωπο που σε στηρίζει».

Η Φαίη Σκορδά αντέδρασε άμεσα, μη κρύβοντας την ενόχλησή της. «Αχ, παρακαλώ όμως τώρα όχι! Παρακαλώ πολύ! Εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου», είπε.

«Δεν είμαι εγώ κύριος απέναντί σου Σοφία μας;», αναρωτήθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ενώ λίγα λεπτά αργότερα τον κάλεσε η σύντροφός του στο τηλέφωνο για να του κάνει παράπονα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου