Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Πάνος Σόμπολος: «Έπαιρνα πενταροδεκάρες στην ΕΡΤ»

"Πορεύτηκα μια ζωή έτσι όπως την ήθελα" εξομολογήθηκε ο Πάνος Σόμπολος.

Συνέντευξη εφ’ όλης παραχώρησε ο Πάνος Σόμπολος στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και την δημοσιογράφο Χριστίνα Πατσιώκα. 

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απόφαση να αφήσει την δημόσια τηλεόραση για την ιδιωτική καθώς και το πλήθος γυναικοκτονιών στην Ελλάδα την φετινή χρονιά.

Ειδικότερα, ο Πάνος Σόμπολος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ποτέ στη ζωή μου δεν έδωσα είδηση χωρίς να τη διασταυρώσω και με άλλη πηγή. Γι΄αυτόν τον λόγο έχασε πολλές πρωτιές στην καριέρα μου. Στα θέματα ποτέ δεν έδειχνα τον εσωτερικό μου κόσμο. Έβγαινα με όση ηρεμία μπορούσα και ενημέρωνα τον κόσμο. Αυτά που βιώνα στη δουλεία όταν γυρνούσα σπίτι έμεναν απ΄έξω».

Για τη γυναίκα του, που έφυγε από τη ζωή 14 χρόνια πριν, ο δημοσιογράφος είπε: «Την γυναίκα μου, την Τζένη, την «έχασα» το 2007. Ήταν τα πάντα στο σπίτι. Κράτησε την οικογένεια. Εκείνη ήταν η μάνα και ο πατέρας, μέχρι που πέθανε. Μου έλεγε ότι χάνω τις καλύτερες στιγμές από τα παιδιά μου».

«Πορεύτηκα μια ζωή έτσι όπως την ήθελα. Αυτός ο τομέας που υπηρέτησα είχε αυτές τις δυσκολίες. Έπαιρνα πενταροδεκάρες στην ΕΡΤ και έλεγα όχι στα ιδιωτικά κανάλια. Τελικά επέλεξα το MEGA επειδή είχα δεσμούς με το κανάλι», ανέφερε στη συνέχεια.

Επίσης, έκανε ειδική μνεία στους κακοποιούς, με τους οποίους είχε και έχει πολύ καλές σχέσεις. «Με τους παράνομους είχα καθημερινή επαφή. Με τους λεγόμενους κακοποιούς ακόμα διατηρώ σχέσεις. Έχω βοηθήσει πολλούς να βρουν δουλειά ή με χρήματα. Η γυναίκα μου μού έλεγε ότι ο μισός μισθός μου πάει στους κλέφτες, τους απατεώνες και τους διαρρήκτες», αποκάλυψε.

«Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει με τις τόσες γυναικοκτονίες στην Ελλάδα. Άποψη μου, μπορεί να πέφτω και έξω, είναι ότι οφείλεται στον εγκλεισμό λόγω της πανδημίας αλλά και στην κρίση που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια η χώρα» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου