Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Ράδιο Αρβύλα: Τι έγραψε ο Χρήστος Κιούσης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η ανάρτηση στο Instagram

Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού του Στάθη Παναγιωτόπουλου, και μιας κοπέλας χωρίς την συγκατάθεσή της, που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες Τρίτη (13/12), τα υπόλοιπα μέλη των Ράδιο Αρβύλα αποφάσισαν να απομακρυνθεί από την εκπομπή αλλά και από το Βινύλιο.

Την ίδια στιγμή στον αέρα βρίσκεται το μέλλον της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Το κλίμα ιδιαίτερα βαρύ για τους συνεργάτες του, με τον Αντώνη Κανάκη να μην μπορεί να κρύψει τη θλίψη και την οργή του στην εκπομπή της Δευτέρας. Ο Χρήστος Κιούσης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, έγραψε το εξής: «Η απάντησή μας έπρεπε να έχει φωνή και πρόσωπο. Όπως πάντα. Ράδιο Αρβύλα».


Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής, ο Χρήστος Κιούσης είχε πει στον στον αέρα: «Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας -πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω, δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα.

Σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ ότι θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν. Όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο».

Αντώνης Κανάκης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα»

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για την υπόθεση κατά την έναρξη της χθεσινής εκπομπής και αρκετά συναισθηματικά φορτισμένος ανακοίνωση τη διακοπή της συνεργασίας τους με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αλλά και ότι το Βινύλιο της Παρασκευής δεν θα βγει στον αέρα «και ο λόγος είναι πως αυτό που είχαμε προγραμματίσει ήταν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Δεν υπάρχει ψυχολογία να κάνουμε κανένα πάρτι. Δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε».

Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κοπεί» εντελώς η εκπομπή.

Όταν η καταγγελία έγινε γνωστή, οι χρήστες των social media ξέσπασαν εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου και λίγο αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την απομάκρυνσή του από τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου