Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Σμαράγδα Καρύδη: «Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ντουβάρια αμετακίνητα»

«Δεν μπορώ να νιώθω την ευθύνη πως πρέπει να πω το σωστό. Με απογοητεύει η κακή προαίρεση και η βλακεία», λέει η Σμαράγδα Καρύδη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα έδωσε η Σμαράγδα Καρύδη. 

Η ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική, τις ανασφάλειες που είχε, την εμπειρία της ως παρουσιάστρια του Celebrity Game Night, ενώ σχολίασε και το ελληνικό metoo.

«Έπαιζα πάντα με δύο θέματα που είχα: το ένα, που είχα τρομερή πίστη στον εαυτό μου, και το άλλο, που δεν είχα καθόλου. Φαινομενικά δεν είχα αυτοπεποίθηση, αλλά κάτι μέσα μου έλεγε ότι μπορώ να κάνω πράγματα. Μόνο ανασφάλειες είχα στο παρελθόν, τώρα δεν δίνω σημασία στις ανασφάλειές μου. Έκανα αταξίες όταν ήμουν μικρή, το έσκαγα. Στην εφηβεία αποτρελάθηκα! Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με τίποτα. Ήθελα αδέλφια, ζήλευα την κολλητή μου που είχε αδελφή», είπε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη είπε στη συνέχεια: «Με φοβίζει μην μου φύγει η όρεξη στη δουλειά. Υπάρχουν διαστήματα που δεν έχω καθόλου όρεξη στη δουλειά και δεν κάνω τίποτα, κοιτάω το ταβάνι. Δεν έχω τρελή ενοχή, δεν πιστεύω ότι πρέπει να πεθάνω στο σανίδι. Με κουράζει πολύ η συνάφεια και η έκθεση, έχω αγοραφοβία. Κάποιες φορές θέλω να κάτσω στη γωνίτσα μόνη μου. Υπάρχει φασαρία απόψεων από όλους. Δεν μπορώ να νιώθω την ευθύνη πως πρέπει να πω το σωστό. Με απογοητεύει η κακή προαίρεση και η βλακεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ντουβάρια αμετακίνητα».

«Θα με χαρακτήριζα τίμια, αστεία και καλοπροαίρετη. Έχω και αρνητικά χαρακτηριστικά: είμαι αδιάφορη, τεμπέλα και μουλάρα. Με είδα κάποια στιγμή και δεν μου άρεσα. Δεν μπορούσα να πω το σίγμα, ψεύδιζα, δεν μου άρεσε τίποτα πάνω μου. Δεν αντέχω να βλέπω την τηλεόραση που αυτοανακυκλώνεται και ο ένας σχολιάζει τον άλλον. Έχω να πω τέρατα, αλλά δεν θα τα πω», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε και στο κίνημα metoo, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ωραίο το πολεμικό κλίμα στο θέατρο… Δεν είναι δουλειά μας να πούμε για τα θέματα που πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Απομακρύνθηκα από ανθρώπους που μπλέχτηκαν σε όλα αυτά που έγιναν, αλλά είναι για καλό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου