Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά, σκελετός, ένα κόκαλο»

«Ήξερα ότι η υγεία μου θα επανέλθει. Έλεγα αν θέλει ο θεός, να με πάρει», λέει η Σοφία Βόσσου.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη έδωσε η Σοφία Βόσσου.

 Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, κάτι που την έκανε να φτάσει στα 37 κιλά βάρος.

«Το 2021 ήταν η δυσκολότερη χρονιά της ζωής μου γιατί ταλαιπωρήθηκα από την αρχή μέχρι και τώρα. Πάνω που το ξεπέρναγα με βρήκε και το σπάσιμο του ποδιού. Την περίοδο που υπέφερα από πόνους, λύγισα, σκεφτόμουν ότι δεν έχω ποιότητα ζωής και με ενοχλούσε. Οι φίλοι μου μού έδωσαν δύναμη.

Είπα στον εαυτό μου “πρέπει να ντρέπεσαι, υπάρχουν παιδάκια που είναι στα πρόθυρα του θανάτου κι άλλοι περνάνε ανίατες καταστάσεις”. Δεν είχα νευρική ανορεξία. Είχε κάποια στένωση το στομάχι και κάναμε ένα απλό χειρουργείο. Μετά έπαθα διάτρηση», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Βόσσου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η κόρη μου ήταν στεναχωρημένη, αλλά μου έδειχνε πως δεν συμβαίνει τίποτα. Τρόμαξα από την εικόνα μου, είχα φτάσει 37 κιλά. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις το πόδι σου όσο είναι ο καρπός μου τώρα; Να είσαι σαν σκελετός. Τρόμαζα με την εικόνα μου. Σκελετός, ένα κόκκαλο.

Ήξερα ότι η υγεία μου θα επανέλθει. Έλεγα… αν θέλει ο θεός, να με πάρει. Έβλεπα τα σχόλια, με στενοχώρησε για όλον τον κόσμο. Τι ανθρωποφαγία ήταν αυτή; Χωρίς να ξέρεις τι περνάει ο άλλος, ένας άνθρωπος υποφέρει και τον γράφεις σκιάχτρο;».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου