Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Σοφία Βόσσου: «Οι περισσότεροι τραγουδιστές είναι τεμπέληδες, δεν δουλεύουν τη φωνή τους»

«Μελετάω καθημερινά και εξασκώ τη φωνή μου. Πολλές φορές έχουν ακούσει τραγουδιστές κι έχω απογοητευτεί», λέει η Σοφία Βόσσου.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δύο επιτυχίες της, την Άνοιξη και το Φιλαράκι, ενώ χαρακτήρισε κάποιους συναδέλφους της ως τεμπέληδες.

«Ο κόσμος έχει μια αντίληψη για μένα ότι είμαι έντεχνη, ενώ δεν ήμουν ποτέ. Δεν μου άρεσαν οι ταμπέλες και οι χαρακτηρισμοί ποπ και λαϊκός. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει δύναμη και να τα βγάζει πέρα σε όλες τις αναποδιές.

Είναι δώρο θεού ότι μικρά παιδιά ξέρουν τα τραγούδια μου. Δεν περίμενα ότι θα γίνουν επιτυχίες ούτε η Άνοιξη ούτε το Φιλαράκι. Ο τραγουδιστής πρέπει να παίζει ένα μουσικό όργανο γιατί του ανοίγει ερμηνευτικούς δρόμους», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Δειτε το βιντεο εδω

Η Σοφία Βόσσου είπε στη συνέχεια: «Μελετάω καθημερινά και εξασκώ τη φωνή μου. Πολλές φορές έχουν ακούσει τραγουδιστές κι έχω απογοητευτεί. Οι περισσότεροι τραγουδιστές είναι λίγο τεμπέληδες, δεν δουλεύουν τη φωνή τους. Ερμηνεύω περισσότερο τραγούδια άλλων καλλιτεχνών».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου