Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Σταμάτης Γαρδέλης: Χαμός στο πλατό με Αρναούτογλου – «Με στενοχωρεί γ…ο, θέλω να με σεβαστείς»

"Σου λέω από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν…" είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε υψηλούς τόνους.

Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα στο The 2night Show όταν ο Σταμάτης Γαρδέλης κι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχαν διαφορετική άποψη σε σχέση με το παρελθόν και τις ταινίες που συμμετείχε ο ηθοποιός.

Η συζήτηση άναψε για τα καλά κι ο Σταμάτης Γαρδέλης φαινόταν ανένδοτος.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να έρχεται στο παρόν και να κάνει αναφορά στην Φάρμα δίχως να θέλει να μιλήσει για την τότε περίοδο. Τότε, ο παρουσιαστής αντέδρασε λέγοντας: «Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα, πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω.

Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου