Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έχω και άλλες καταγγελίες στην κατοχή μου» δηλώνει η Chrysa

"Δεν έχω απολύτως τίποτα να κερδίσω από αυτό" ξεκαθαρίζει η νεαρή τραγουδίστρια.

Την προσωπική της εμπειρία, στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εξομολογήθηκε η Chrysa και το πρωί της Τετάρτης ήρθε, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, για να αποκαλύψει πως έχει και άλλες καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο στην κατοχή της.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν διάφορες καταγγελίες στα προσωπικά μου social media που μιλάνε για… χουφτώματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Έχω δύο συγκεκριμένα καταγγελίες. Η μία κοπέλα μου έστειλε στο inbox μου την δική της εμπειρία, ενώ μία παρόμοια υπήρχε μία παρόμοια υπήρχε επίσης. Γενικά έχω αρκετά πράγματα αυτή τη στιγμή στο inbox του Instagram μου».

«Ο σκοπός που βγαίνω στις εκπομπές και μιλάω για την δική μου εμπειρία είναι όλες οι γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο να πάρουν δύναμη και να μιλήσουν. Δεν έχω απολύτως τίποτα να κερδίσω από αυτό».

«Δεν υπάρχει η ερώτηση γιατί τώρα; Γιατί τώρα είναι η στιγμή να γίνουν όλα όπως στο metoo που έγινε με τους ηθοποιούς» συμπλήρωσε η Chrysa για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου