Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του αποκαλύπτει – «Είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες»

Όσα δήλωσε η πρώην σύντροφός του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με νεαρές κοπέλες.

 Η πρώην σύντροφός του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κι ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική με τα όσα περιέγραψε.

«Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δεν φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε. Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24 α, είσαι μεγάλη. Είχε ένα θέμα.

Γι’ αυτό χώρισα μαζί του γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ζητούσε. Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες. Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες, κάποιες πρώην, και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί.

Δειτε το βιντεο εδω

Μόνο με μια κοπέλα είχα επικοινωνήσει και μου είπε “ναι, εγώ είμαι στο βίντεο” και πια αυτή η κοπέλα είναι στο εξωτερικό, είναι παντρεμένη και δεν θέλω να το ψάξω. Της είχα στείλει πριν από δύο χρόνια μήνυμα από τα social και σε μια άλλη είχα στείλει και προφανώς είναι εκείνη αλλά το αρνήθηκε. Δεν ήθελε. Ελπίζω τώρα όσες το δούνε να μιλήσουν γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη γιατί ξέρω ότι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες» δήλωσε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου