Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά η πρώην σύντροφός του – «Τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα»

«Δεν άντεχα άλλο τον τρόπο ζωής του και τα διάφορα πράγματα που ήθελε στον ερωτικό τομέα, που εγώ δε μπορούσα να υποστηρίξω», λέει η πρώην σύντροφος.

Η 30χρονη κοπέλα, από την οποία άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μίλησε στο Πρώτο Θέμα για τον διαδικτυακό εφιάλτη και την online κακοποίησή της που ξεκίνησε μετά από τον χωρισμό τους.

«Πάντα μου άρεσαν οι Ράδιο Αρβύλα, ήμουν φαν της εκπομπής και θα σας πω ότι είχα μία ιδιαίτερη συμπάθεια για το πρόσωπο αυτού του ανθρώπου, για τον οποίο ήξερα ότι ήταν φιλόζωος αλλά και γενικά έδειχνε αξιοπρεπέστατος. Έτσι του ζήτησα και βγήκαμε μία φωτογραφία» παραδέχεται η 30χρονη μιλώντας στον Βασίλη Γούλα και στην Λίνα Κεκέση για την τραγική περιπέτεια που βιώνει.

«Βέβαια ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι πολύ καλύτερα από εμένα, αφού βγαίνει και τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα» αναφέρει με πικρία στην εφημερίδα και σημειώνει πως εν γνώσει της τραβούσε τα βίντεο με τις ιδιωτικές τους στιγμές.

Εδώ και τρία χρόνια, όπως υπογραμμίζει, δε μπορεί να ζήσει μία φυσιολογική ζωή. «Δε μπορώ να κάνω μία φυσιολογική σχέση. Δεν ήθελα να το πιστέψω όταν με ενημέρωσε μία φίλη μου, η οποία έτυχε να δει ένα βίντεο στο οποίο με αναγνώρισε. Και δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν δε με αναγνώριζε αυτή η φίλη μου. Προφανώς θα συνέχιζα τη ζωή μου, χωρίς να ξέρω ότι κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο βίντεο από προσωπικές μου στιγμές για τα οποία δεν είχα δώσει ποτέ τη συναίνεσή μου».

«Δεν άντεχα άλλο τον τρόπο ζωής του και τα διάφορα πράγματα που ήθελε στον ερωτικό τομέα, που εγώ δε μπορούσα να υποστηρίξω. Ήδη εξανάγκαζα τον εαυτό μου να κάνει πράγματα που δεν ήθελα, αφού εκείνος ζητούσε μια ερωτική ζωή στα πρότυπα των πορνογραφικών ταινιών που παρακολουθούσε και εν τέλει έφτασα σε ένα σημείο όπου έχασα τον εαυτό μου και είπα: δεν γίνεται να συνεχίσει κάτι τέτοιο» εξομολογείται η 30χρονη.

Τον Φεβρουάριο του 2019 μετά την ανακάλυψη των ερωτικών της βίντεο στο διαδίκτυο, η 30χρονη κατέθεσε μήνυση για τρία βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες της που είχε εντοπίσει σε λογαριασμούς-κανάλια του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τον Απρίλιο του 2019 και ενώ η πρώτη μήνυση είχε υποβληθεί, η ίδια εντόπισε ένα νέο βίντεο που είχε ανέβει –το τέταρτο- με μοναδική πρωταγωνίστρια την ίδια. Μετέβη τότε στο Αστυνομικό τμήμα Αλίμου, όπου κατέθεσε νέα μήνυση, προκειμένου στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, να συλληφθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ζήτησε μάλιστα να κατασχεθούν ως αποδεικτικά στοιχεία μία μαύρη βιντεοκάμερα, το Iphone και τρεις υπολογιστές Apple που η νεαρή κοπέλα γνώριζε ότι διέθετε ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα.

Όπως δηλώνει στο Πρώτο Θέμα η 30χρονη, από δική της έρευνα στους λογαριασμούς όπου φαίνεται να διαχειρίζεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εντόπισε βίντεο που είχαν ανέβει από το 2011, ενώ υπήρχε υλικό και από άλλες γυναίκες. Μάλιστα, με μία την οποία αναγνώρισε, ήρθε σε επικοινωνία για να μάθει αν και εκείνη θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Τον τελευταία χρόνο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπάθησε και είχε επικοινωνία με την 30χρονη, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια για να την μεταπείσει να αποσύρει τη μήνυση έναντίον του. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι την προσκάλεσε στην Αλόννησο προκειμένου να την πείσει γι’ αυτό.

«Τον τελευταίο έναν χρόνο είχαμε επικοινωνία γιατί με προσέγγισε ώστε να τα βρούμε εξωδικαστικά προσπαθώντας στην ουσία να με επηρεάσει, να μου πει ότι μετάνιωσε, αλλά ήταν όλα ψέμματα όπως αποδείχτηκε. Με προσκάλεσε στην Αλόννησο το περασμένο καλοκαίρι για να το λύσουμε, γιατί το είχε μετανιώσει όπως μου έλεγε. Εγώ πήγα γιατί ήθελα να καταλάβει πόσο σημαντικό λάθος ήταν αυτό το οποίο έκανε και ήθελα πραγματικά να είχε μετανιώσει.

Εκεί γνώρισα και την κοπέλα που παντρεύτηκε τώρα και την είχα προειδοποιήσει. (…). Ήθελα πραγματικά να του δώσω μία ευκαιρία αλλά μόνο αν είχε μετανιώσει πραγματικά. Ωστόσο, προσπάθησε να με ξεγελάσει και πάλι, οπότε μόλις είδα τη νέα κοπέλα το κατάλαβα. Αυτός ο άνθρωπος έχει μία ροπή στα νέα κορίτσια και στα πολύ μικρά κορίτσια, κάτι το οποίο όπως σας προανέφερα, με έκανε να δώσω τέλος σε αυτή τη σχέση».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου