Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ζητάει συνεχώς συγγνώμη», λέει ο δικηγόρος του – Τι ισχυρίζεται ο παρουσιαστής

«Έχει παραδεχτεί ό,τι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή για την πρώτη μήνυση που είχε κατατεθεί σε βάρος του, για την οποία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σ3ξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου. Γι’ αυτή την υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Παραμένει ωστόσο υπό κράτηση μέχρι να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικά δεδομένα, μετά τη νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς, ανέφερε σε δηλώσεις του για την εξέλιξη πως «ολοκληρώθηκε η απολογία του κ. Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση για την οποία κρατείται από την Τετάρτη. Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθη ελεύθερος. Οι περιοριστικοί όροι είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση.

Και αυτή η υπόθεση αλλά και η καινούργια που έχει προκύψει από χθες, για την οποία πήραμε προθεσμία για αύριο, όπως ξέρετε θα έχει μεγάλη διαδρομή και μεγάλο μέλλον.

Οι νομικοί ισχυρισμοί παραμένουν. Αυτό που υποστηρίζει και μέσω των συνηγόρων του είναι ότι η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος μπορεί να είναι και εσφαλμένη.

Από χθες υπάρχει και μια δεύτερη σε εξέλιξη μήνυση, για την οποία υπάρχει η ίδια ακριβώς παραπομπή».

«Ζητάει συνεχώς συγγνώμη, έχοντας συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του»

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την κατάσταση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο δικηγόρος του απάντησε: «Η κατάσταση του ιδίου είναι όπως είναι κάθε άνθρωπος που υφίσταται όλο αυτό».

Δειτε το βιντεο εδω

«Υπάρχει πάντα η μετάνοια, ζητάει συνεχώς συγγνώμη, έχοντας συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του. Έχει παραδεχτεί ό,τι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται. Για τη δεύτερη περίπτωση, τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο γιατί από τις αρχές του 2019 δεν έχει ξανασχοληθεί με τέτοιες δραστηριότητες – αυτός τουλάχιστον είναι ο ισχυρισμός του και μένει να επιβεβαιωθεί», τόνισε ακόμη ο κ. Δακουράς και πρόσθεσε:

«Η συγγνώμη που έχει ζητήσει είναι πραγματική και την εννοεί. Θεωρώ ότι η συγγνώμη αυτή δεν μπορεί να μην είναι ειλικρινής».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου