Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Στέφανος Βούρος: «Δεν έχω βιώσει bullying, ήμουν τυχερός»

«Δεν ντράπηκαν ποτέ οι δικοί μου και δεν ντράπηκα και εγώ ποτέ. Το να μιλάω απενοχοποιημένα βοηθάει κάποιους άλλους», τόνισε ο Στέφανος Βούρος.

Ο Στέφανος Βούρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη και δίνει τα δικά του μαθήματα ζωής.

«Μέσα από το TikTok προσπαθώ να βοηθάω άτομα με αναπηρία, το ξεκίνησα μέσα στην καραντίνα αρχικά για πλάκα. Εγώ είμαι κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία. Έχω μάθει να γράφω κανονικά από παιδάκι», είπε ο Στέφανος Βούρος.

«Όταν ήμουν μικρός είχαμε σκεφτεί το θέμα της μεταμόσχευσης. Από τη στιγμή που δε μου δημιουργεί πρακτικό πρόβλημα, δεν μπήκα στη διαδικασία», εξήγησε.

«Δεν ντράπηκαν ποτέ οι δικοί μου και δεν ντράπηκα και εγώ ποτέ. Το να μιλάω απενοχοποιημένα βοηθάει κάποιους άλλους», τόνισε ο Στέφανος Βούρος.

Απαντώντας στο αν έχει βοηθήσει τον πατέρα του σε κάποια καμπάνια του στην πολιτική, μέσω του επαγγέλματός του, ο Στέφανος Βούρος είπε ότι «Ως διαφημιστής δεν έχω βοηθήσει σε πολιτική καμπάνια του μπαμπά μου, και δε θα ήθελα να εμπλακώ σε αυτό».

«Το διαζύγιο των γονιών μου το βίωσα πολύ εύκολα, γιατί δεν έζησα τσακωμούς στο σπίτι», σημείωσε.

«Δεν έχω βιώσει bullying, ήμουν τυχερός που πήγα σε σχολείο που δεν είναι κακά παιδιά; Με τη στάση μου με επέβαλα», ανέφερε για το πώς ήταν τα παιδικά του χρόνια.

Μιλώντας, τέλος, για τη σχέση του με τις γυναίκες, ο Στέφανος Βούρος είπε ότι «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να προσεγγίσω γυναίκες που μου άρεσαν, ωστόσο καμία δεν μου είπε ότι με απορρίπτει λόγω δαχτύλων. Από μικρός ήθελα οικογένεια, αλλά πρέπει πρώτα να βρω μια κοπέλα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου