Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Ποιος ήταν ο πρώτος παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου από το Survivor;

Η ώρα της πρώτης αποχώρησης έφτασε στο Survivor κι ένας παίκτης αποτελεί ήδη παρελθόν, πριν καλά καλά συνηθίσει στις συνθήκες της ζούγκλας.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Βαλάντης από τους Διάσημους, ο οποίος δεν πέτυχε τα μέγιστα στα αγωνίσματα και καταψηφίστηκε.

Τον Βαλάντη ακολούθησε η Ελισάβετ Σπανού γιατί δεν κατάφερε να έχει καμία νίκη μέχρι την στιγμή της ψηφοφορίας.

Η ανατροπή ήρθε με τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς οι Μαχητές έχασαν για πρώτη φορά σε αγώνισμα της ασυλίας. Έπειτα από ένα έντονο συμβούλιο, τρίτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο ίδιος είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν σε περίπτωση που έχαναν για να μην χρεωθεί κανείς την ήττα τους κι επειδή πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους δύο σε αυτήν την αναμέτρηση. Ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που δεν πίστεψαν στα κίνητρά του και δεν τους άρεσε η συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα ο Σπύρος να ζητά από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η στιγμή της αποχώρησης έφτασε κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Ελισάβετ Σπανού. Μάλιστα η ίδια δήλωσε πως δεν το περίμενε ενώ έκπληκτοι είχαν μείνει κι οι συμπαίκτες της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου