Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Συγκλονίζει η Μαρία Τζoμπανάκη: «Aπό θαύμα δεν διαλύθηκε το αεροπλάνο»

"Επί έξι ώρες χτυπούσε σαν κουδουνίστρα" τονίζει η Μαρία Τζομπανάκη περιγράφοντας τη στιγμή που κινδύνεψε η ζωή της.

Η Μαρία Τζομπανάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» μίλησε για τις πολλές φορές που λίγο κόντεψε να χάσει τη ζωή της.

Κινδύνεψε ποτέ η ζωή σου;

Πολλές φορές από ατυχήματα. Στα 22 μου, γλίτωσα από αυτοκινητιστικό. Δυο – τρεις φορές, επίσης, είχα πολύ δύσκολα αεροπορικά ταξίδια. Ειδικά σε ένα από την Αμερική προς την Ευρώπη, στο τέλος μας είπαν πως από θαύμα δεν διαλύθηκε το αεροπλάνο. Επί έξι ώρες χτυπούσε σαν κουδουνίστρα.

Πως ένιωσες τότε;

Από τότε που γέννησα τον Ορφέα, σκεφτόμουν αυτόν, συλλογιζόμουν αν του έχω προσφέρει ως μητέρα όλα όσα θα έπρεπε. Τελευταία του λέω: «Ορφέα μου, και να φύγω, είμαι πολύ ευτυχισμένη». Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη., ζω τη χαρά του παιδιού μου. Βλέπω ότι είναι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος, με αξίες, πολύ καλός πατέρας, σύντροφος, σύζυγος, γιος, φίλος και συνεργάτης. Είναι το διαβατήριό μου. Όταν θέλει κάποιος να μάθει ποια είμαι απαντώ: «Να, αυτός είμαι». Εγώ ανέθρεψα αυτόν τον άνθρωπο. Του έδωσα ό,τι μπορούσα και βέβαια εκείνος με τον χαρακτήρα του, τα δικά του χαρίσματα και γονίδια, έστησε αυτό το πολύ όμορφο δέντρο που κανείς άνεμος δε θα λυγίσει

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου