Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

The Bachelor: Αποχώρησε και έγινε έξαλλη με τον Αλέξη Παππά

Ποιο κοπέλα αποχώρησε από το The Bachelor;

Κόκκινο χτύπησε απόψε η αγωνία στο The Bachelor καθώς στην βίλα είχαν απομείνει οι τέσσερις κοπέλες που κέρδισαν περισσότερο την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Απόψε, ο Αλέξης γνώρισε τους γονείς των κοριτσιών, που τον πέρασαν από κόσκινο, καθώς ήταν επιφυλακτικοί και δεν ήθελαν να ακούσουν άλλα λόγια αλλά να δούνε πράξεις.

Η γνωριμία του Αλέξη με τις οικογένειες των κοριτσιών άλλοτε είχε καλό αποτέλεσμα κι άλλοτε έληξε άδοξα. Άννα, Αθηνά NY, Ιζαμπέλα και Γιώτα έπαιξαν τα τελευταία τους χαρτιά για να φτάσουν έως την τελική επιλογή του Bachelor. Ωστόσο μία από τις κοπέλες δεν τα κατάφερε.

Σε μία από τις πιο σημαντικές Τελετές των Ρόδων, ο Αλέξης Παππάς πήρε με αρκετή δυσκολία την απόφασή του κι αποφάσισε να αποχωρήσει από την βίλα, η Ιζαμπέλα. Η ίδια δεν το άφησε να πέσει κάτω κι είπε: «Αλέξη μου η ζωή είναι οι επιλογές που κάνουμε κι εσύ μόλις έκανες την λάθος. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Το ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν είναι ο πραγματικός έρωτας. Ο έρωτας είναι έξω… Λυπάμαι το ψέμα νίκησε. Ο αδερφός μου έπεσε μέσα, δεν ταιριάζουμε καθόλου.»

Δειτε το βιντεο εδω

Άννα, Αθηνά NY και Γιώτα. Ποια θα καταφέρει να βρεθεί πρώτη στην καρδιά του Bachelor;

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου