Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Η μητέρα μου δεν ήταν καλά τα τελευταία χρόνια, κάνω ψυχοθεραπεία»

"Με τον Ιωάννη Παπαζήση έχουμε πολύ καλή σχέση, συνεργαζόμαστε κιόλας, είμαστε άνθρωποι που σεβόμαστε την ιστορία μας", λέει η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στο MEGA Καλημέρα για το χωρισμό της με τον Ιωάννη Παπαζήση, το μεγάλωμα του παιδιού τους, αλλά και την απώλεια της μητέρας της που τη σημάδεψε.

«Το κανονικό μου όνομα είναι Τρισεύγενη και το Βανέσα μου το έλεγαν από τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ», αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός.

«Τα live μου πάνε πολύ καλά. Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου θα κάνω ένα live στο Faust. Όταν σταμάτησα το pop τραγούδι, έκανα θέατρο και μιούζικαλ και μία ταινία μικρού μήκους», ανέφερε η ίδια για όσα κάνει αυτή την περίοδο, και τα επαγγελματικά της βήματα.

«Με τον Ιωάννη Παπαζήση έχουμε πολύ καλή σχέση, συνεργαζόμαστε κιόλας, είμαστε άνθρωποι που σεβόμαστε την ιστορία μας. Είναι καλό να υπάρχει αγάπη και σεβασμός», είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της μετά το χωρισμό τους.

«Έχω βοήθεια με το παιδί, οι περισσότεροι μπαμπάδες είναι πλέον ενεργοί, αλλά οι μαμάδες είμαστε πολυεργαλεία. Ταυτόχρονα σπουδάζω, κάνω το μεταπτυχιακό μου στη θεατρολογία. Είμαι αυστηρή μαμά, κρατάω τα όρια. Συνήθως οι μπαμπάδες δε βάζουν όρια. Απεχθάνομαι τα κακομαθημένα παιδιά, και ειδικά το να είναι το παιδί μου, γιατί υπήρξα κακομαθημένη. Το παιδί μας είναι σαν τους γονείς του, drama queen, πέφτει κάτω και χτυπιέται», ανέφερε για το γιο τους.

«Η μητέρα μου πέθανε το 2020 και μου λείπει πολύ. Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Κάνω ψυχοθεραπεία δύο χρόνια και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ήρθε σε μια φάση της ζωής μου ήμουν και εγώ με πολύ ανοιχτά μάτια», είπε κλείνοντας η Βανέσα Αδαμοπούλου, σχετικά με την απώλεια της μητέρας της που τη σημάδεψε.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου