Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Βασίλης Πορφυράκης: Η απώλεια της μητέρας του και ο έρωτας με τη Ματίνα Νικολάου

«Βίωσα σeξουαλική παρενόχληση και χρησιμοποίησα την πίστη μου», είπε ο Βασίλης Πορφυράκης.

Ο Βασίλης Πορφυράκης μίλησε στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη για τη σχέση του με την Ματίνα Νικολάου και αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που τον βοήθησε να προχωρήσει μπροστά όταν δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση.

 «Η απώλεια της μητέρας μου με ταρακούνησε, αλλά μετά από 14 χρόνια σου λέω πως ο χρόνος είναι γιατρός. Πέθανε η μητέρα μου όταν τα αδέλφια μου ήταν 1,5 έτους, 4 και 9 ο μεγάλος. Με είχαν ανάγκη και γι’ αυτό εγκατέλειψα το τραγούδι. Πάλεψα με την κατάθλιψη. Για να δώσεις τόση αγάπη σε τρία μικρά παιδιά χωρίς γονείς, κάτι από εσένα θα το θυσιάσεις», είπε αρχικά ο Βασίλης Πορφυράκης.

Για τη σύντροφό του, Ματίνα Νικολάου, ο Βασίλης Πορφυράκης απάντησε: «Η σχέση μου με τη Ματίνα Νικολάου με ολοκλήρωσε. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Τη γνώρισα μέσα από κοινή παρέα, αλλά δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν ένταση από την πρώτη ματιά. Δεν ζηλεύω την Ματίνα. Δεν ρώτησα ποτέ την ηλικία της και ποτέ δεν θα τη ρωτήσω. Με τον γιο της Ματίνας είμαστε φιλαράκια, ταιριάζουμε».

«Βίωσα σeξουαλική παρενόχληση και χρησιμοποίησα την πίστη μου. Τους απαντούσα ότι εγώ μεγάλωσα τρία παιδιά μόνος μου και μπορώ να κάνω καριέρα… έτσι», πρόσθεσε επίσης ο Βασίλης Πορφυράκης.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου