Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Συνταρακτικό βίντεο: Οι δραματικές στιγμές που αστυνομικός σώζει μία 3χρονη που πνιγόταν και είχε γίνει μπλε

Η έγκαιρη παρέμβαση του άνδρα των αρχών έσωσε τη μικρή από βέβαιο θάνατο

Δραματικές στιγμές κατέγραψε η κάμερα της στολής του αστυνομικού Μπουμτζιν Κιμ στο Λος Άντζελες και οποίος έσωσε ένα 3χρονο κορίτσι από βέβαιο θάνατο. 

Ο ίδιος λέει ότι βρισκόταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή όταν ένας πατέρας σε πανικό ούρλιαξε για βοήθεια και παρέδωσε το σώμα της μικρής που πνιγόταν

Ο Κιμ χαρακτηρίστηκε ως ήρωας που βοήθησε να σωθεί το παιδί – το οποίο είχε σταματήσει να αναπνέει και είχε γίνει μπλε – σε μια συνταρακτική στιγμή που καταγράφηκε σε βίντεο σε ένα πεζοδρόμιο στη γειτονιά Echo Park της πόλης.

«Το πρώτο πράγμα που είδα ότι είχε πέσει στην αγκαλιά του μπαμπά της και το χρώμα του μωρού ήταν πραγματικά μπλε. Ήταν το πρώτο πράγμα που με έκανε να καταλάβω ότι δεν ανέπνεε», είπε ο Κιμ σε συνέντευξη Τύπου.

Πώς σώθηκε η μικρή

«Είχε κάτι στο στόμα της, έτσι προσπάθησα να σκουπίσω το στόμα της δύο ή τρεις φορές. Την τελευταία φορά βγαλα κάτι». Η δραματική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα σώματος που κυκλοφόρησε το LAPD.

Σε αυτό, ο μπαμπάς φαίνεται να ουρλιάζει, «Αξιωματικός, παρακαλώ», ξανά και ξανά καθώς έπεσε στο έδαφος γονατισμένος με κλάματα.

ΟKim, η οποία έτυχε να περιπολεί στην περιοχή Echo Park περίπου στις 5:45 μ.μ. στις 19 Ιανουαρίου, ανέλαβε αμέσως δράση. Ο Κιμ κράτησε το παιδί και προσπάθησε να τραβήξει ό,τι είχε κολλήσει μέσα στο στόμα του. Φαίνεται στο βίντεο να γυρίζει το παιδί και να τη χτυπά απαλά και γρήγορα στην πλάτη μέχρι που το μικρό παιδί ανέκτησε τις αισθήσεις του και άρχισε να κλαίει.

«Είναι εντάξει, αγάπη μου», ακούγεται η μαμά του παιδιού να λέει στην κόρη της καθώς ο αστυνομικός της έδινε το παιδί πίσω. Το παιδί μεταφέρθηκε αργότερα σε τοπικό νοσοκομείο και ήταν σε σταθερή κατάσταση, είπε ο Κιμ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου