Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Φοβήθηκα ότι δεν θα προλάβω να πάρω ούτε τηλέφωνο»

"Επειδή είχα περάσει πνευμονία πριν από λίγα χρόνια, είχα δύσπνοια και είναι αυτό το αίσθημα ότι απότομα και στα καλά του καθουμένου χάνεσαι", εξομολογείται η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα, όταν νόσησε από κορονοϊό.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, εξομολογήθηκε στο Happy Day, πως υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκε πολύ.

«Ζορίστηκα λίγο. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Γενικά θέλω να νιώθω ότι δε φοβάμαι τίποτα, ότι είμαι ατρόμητη, ότι όλα είναι διαχειρίσιμα, αλλά υπήρξαν δύο στιγμές που φοβήθηκα ότι δεν θα προλάβω να πάρω ούτε τηλέφωνο. Επειδή είχα περάσει πνευμονία πριν από λίγα χρόνια, είχα δύσπνοια και είναι αυτό το αίσθημα ότι απότομα και στα καλά του καθουμένου χάνεσαι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που με τις βιντεοκλήσεις τους έμαθα τα νέα όλης της προηγούμενης χρονιάς», είπε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

«Εκείνη την ώρα σκέφτεσαι ότι δε θα προλάβεις να πάρεις ούτε τα παιδιά σου για να ειδοποιήσουν κάποιον άνθρωπο να έρθει να δεις τι θα κάνεις…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου