Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Απόστολος Λύτρας: «Η Ιωάννα Τούνη είναι το θύμα, μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε»

«Ο άνθρωπος που κινηματογραφείται, γυρνάει, χαμογελάει, γελάει, πράγμα που σημαίνει ότι όχι απλά αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάνε, αλλά μόνο που δεν δίνει οδηγίες», λέει ο Απόστολος Λύτρας.

Στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» βγήκε σήμερα ο Απόστολος Λύτρας. Ο δικηγόρος, που εκπροσωπεί την Ιωάννα Τούνη, απάντησε στη δικηγόρο του 35χρονου που είχε βγει λίγη ώρα πριν στην εκπομπή.

«Η κα Τούνη έχει κάνει μήνυση εδώ και πολύ καιρό κατά αγνώστων. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το άλλο άτομο του συγκεκριμένου ανθρώπου που τραβάει το βίντεο δεν μπορεί να το γνωρίζει η κα Τούνη. Κατ’ αρχήν ο άνθρωπος που έχει κατονομάσει η κα Τούνη της έχει παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο στην κατοχή του.

Αυτό που σας λέω, δεν το ξέρει μόνο η κα Τούνη αλλά το ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί της. Της είπε ότι το έσβησε. Εννοείται ότι έχουμε μάρτυρες. Ο άνθρωπος που κινηματογραφείται, γυρνάει, χαμογελάει, γελάει, πράγμα που σημαίνει ότι όχι απλά αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάνε, αλλά μόνο που δεν δίνει οδηγίες», είπε αρχικά ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας είπε στη συνέχεια: «Όταν ανέβηκε σε σελίδα πορνό το βίντεο, η κα Τούνη δε μπορεί να ξέρει από ποιον ανέβηκε. Μπορεί να το ανέβασε ο ίδιος, μπορεί από ένα κινητό άσχετο, από ένα internet café, δε μπορεί να είναι σίγουρη και γι’ αυτό έκανε τη μήνυση κατά αγνώστων.

Δειτε το βιντεο εδω

Το ότι η διαρροή σε τρίτους έχει γίνει από τον συγκεκριμένο, το ξέρει η κα Τούνη. Δεν κρύβεται η κα Τούνη για τη διαδικασία του αυτοφώρου. Θύμα είναι η κα Τούνη, μη ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου