Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Λευτέρης Λαζάρου: «Η πρώην γυναίκα μου έχει βαφτίσει την κόρη μου»

"Δεν είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να με βάλεις σε χαλινάρι, γι' αυτό είμαι αυτός που είμαι. Όλη μου τη ζωή την έχω στο κόκκινο", εξομολογείται ο Λευτέρης Λαζάρου.

Ο Λευτέρης Λαζάρου, ένας από τους κορυφαίους σεφ της χώρας, έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου και απάντησε για πολλά…

«Δεν θα ξαναέμπαινα σε ριάλιτι μαγειρικής. Για μένα αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Δεν μετάνιωσα που το έκανα γιατί ήταν ένας πολύ καλός διαγωνισμός και το αποτέλεσμα είναι αυτό που ξέρετε. Άφησε πίσω του πολλά πράγματα. Δεν μπήκα στην τηλεόραση για να γίνω γνωστός, μπήκα γιατί ήθελαν το κύρος μου.

Η σχέση με την πρώην γυναίκα μου είναι ιδανική, εξαιρετική, την έχω σαν αδελφή μου. Η πρώην γυναίκα μου έχει βαφτίσει την κόρη μου.

Τα παιδιά μου ζητούσαν κρυφά από τη μαμά τους να τους φτιάξει φακή και να μην τους την φτιάξω εγώ.

Δεν είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να με βάλεις σε χαλινάρι, γι’ αυτό είμαι αυτός που είμαι. Όλη μου τη ζωή την έχω στο κόκκινο. Κοιμάμαι ελάχιστα, τρώω ό,τι μου αρέσει, τα πάντα, πίνω τα πάντα, κάνω διακοπές με ένα αυτοκινούμενο, έχω πάρα πολλούς φίλους και είμαι ευτυχισμένος», εξομολογείται ο Λευτέρης Λαζάρου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου