Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Καιρός: Το μήνυμα στο χιόνι πάνω σε αυτοκίνητο για τη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη

Το σχόλιό της για τη νέα κακοκαιρία που έρχεται

Ηκακοκαιρία Ελπίδα έφερε έντονα φαινόμενα, ντύνοντας στα λευκά πολλές περιοχές της Αττικής. Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για το σφοδρό κύμα και κάποιος έγραψε ένα σχετικό μήνυμα στο χιόνι πάνω σε ένα αυτοκίνητο για τη Χριστίνα Σούζη.

«Το είπε η Σούζη», έγραψε καθώς φαίνεται φαν της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ σε αυτοκίνητο, δίνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» στη Χριστίνα Σούζη για τις προγνώσεις τις.

Σχολιάζοντας τη νέα κακοκαιρία που αναμένεται το Σάββατο, η μετεωρολόγος σχολίασε: «Σαν το σύστημα που πέρασε, δεν γίνεται κάθε μέρα. Ψυχρές εισβολές υπάρχουν πολλές».

Σύνφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, το νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα μας από το βράδυ της Παρασκευής και από τα δυτικά και βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις πυκνές χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, τις έντονες βροχές – καταιγίδες προς τα νότια τμήματα.

Δειτε το βιντεο εδω

Αιτία γι’ αυτή την εξέλιξη είναι η κάθοδος πολικών αερίων μαζών από τη βόρεια Ευρώπη οι οποίες καθώς θα αλληλεπιδράσουν με θερμότερες και υγρότερες στις θαλάσσιες εκτάσεις γύρω από τη χώρα μας θα σχηματίσουν ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό το οποίο θα προκαλέσει και πάλι κακοκαιρία στην περιοχή μας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου