Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Χαϊκάλη: «Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ, μπορεί ο ίδιος και οι πράξεις του»

«Και ο Σάκης Μπουλάς και όλοι που έχουν “φύγει” μου λείπουν», λέει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. 

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά 50-50 και τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Ακόμα ντρέπομαι, αισθάνομαι κάτι με την αναγνωρισιμότητα. Η ζωή μου είναι ζωή μου. Δεν είμαι “στρείδι” με την προσωπική μου ζωή, αλλά φοβάμαι να την αφήσω μετέωρη στο πουθενά.

Την πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, δεν έβλεπα εμένα αλλά τον πατέρα μου, για την αντίδρασή του. Για το “Έτερος εγώ” ο πατέρας μου είπε “πάρα πολύ ωραίο, καμιά κωμωδία δεν θα κάνετε;», είπε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε στη συνέχεια: «Δεν περίμενα ποτέ να είμαι εδώ σήμερα, να μου δοθούν τόσο σημαντικές ευκαιρίες και να γνωρίσω τόσο σημαντικούς ανθρώπους. Και ο Σάκης Μπουλάς και όλοι που έχουν “φύγει” μου λείπουν.

Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι για αυτό τον ρόλο. Μαγειρεύω συνέχεια, είναι δικό μου “κουσούρι”, είμαι Ρατατούης, μου αρέσει πολύ».

Σε ερώτηση για τον Παύλο Χαϊκάλη, αλλά και γενικά για το κίνημα metoo, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης απάντησε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Παύλο Χαϊκάλη, μπορεί να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του. Το “50-50” ήταν μια μαγική σειρά. Τι συμβαίνει φεύγοντας από εδώ δεν το γνωρίζω. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει κακό σε κάποιον και να πούμε μπράβο. Το να τσακωθείς το καταλαβαίνω».

Μιλώντας για το αν έχει δεχτεί κάποια πρόταση από reality show, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε: «Δε μου έχουν πει να πάω στο Survivor, μου έχουν προτείνει ταξιδιωτική εκπομπή με την μηχανή. Πριν πολλά χρόνια υπήρχε μια πρόταση για reality».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου