Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Μπομπ Σάγκετ: Το συγκινητικό του «αντίο» στην Μπέτι Γουάιτ λίγες μέρες πριν πεθάνει

Το μήνυμα του ηθοποιού στο Instagram που έκανε λόγο για «τη ζωή μετά θάνατο»

Τεράστια θλίψη σκόρπισε στο Χόλιγουντ (και όχι μόνο) η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Μπομπ Σάγκετ.

Ο σταρ του «Full House» βρέθηκε νεκρός στις 9 Ιανουαρίου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Ορλάντο, ανέφεραν οι αρχές. Ήταν 65 ετών και η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει γνωστή.

Πολλοί ωστόσο ανέσυραν στη μνήμη τους το συγκινητικό «αντίο» του Σάγκετ στην επίσης αγαπημένη ηθοποιό Μπέτι Γουάιτ στις 31 Δεκεμβρίου — λίγες μόνο ημέρες πριν από τον πρόωρο θάνατο του. Η Γουάιτ πέθανε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ηλικία 99 ετών από φυσικά αίτια.

Ο Σάγκετ λοιπόν είχε δημοσιεύσει ένα μεγάλο και συγκινητικό αφιέρωμα στην ηθοποιό των «Golden Girls» στα social media εκείνες τις μέρες.

Το συγκινητικό μήνυμα του Μπομπ Σάγκετ

«Μπέτι Γουάιτ. Αυτή η καταπληκτική γυναίκα ήταν ακριβώς αυτή που ήθελες να είναι», έγραψε ο Saget. «Ξυράφι εξυπνάδα, έξυπνη, ευγενική, ξεκαρδιστική, ειλικρινής και τόσο γεμάτη αγάπη».

Ο παρουσιαστής του «America’s Funniest Home Videos» συνέχισε, «Από την πρώτη φορά που μπήκα κρυφά στο «The Mary Tyler Moore Show» σε ηλικία 15 ετών και την παρακολούθησα μέχρι δεκαετίες αργότερα που κατάφερα να κάνω παρέα μαζί της πολλές φορές, είχα την ευκαιρία να ρίξω μια μικρή ματιά στο πόσο αξιοσημείωτο ταλέντο και άνθρωπος ήταν η Μπέτι».

«Ήμασταν σε ένα τζετ ABC μια φορά και καθόμουν απέναντί ​​της, πίνοντας και οι δύο το Bloody Marys», έγραψε. «Γελούσαμε για ώρες – την κοίταξα στα μάτια και της είπα ρομαντικά, “Τι λέτε, Μπέτι, εσύ κι εγώ στο μπάνιο; Mile High Club;”. Μου απάντησε πριν προλάβω να ολοκληρώσω την πρόσκληση — “Φυσικά, Μπομπ, μπες εσύ πρώτα και θα σε συναντήσω μόλις τελειώσω το ποτό μου”».


«Και μετά φυσικά ήπιε το ποτό της με το καλαμάκι της. Περίμενα σε εκείνο το μπάνιο για πάνω από δύο ώρες. Αυτό θα ήταν το αστείο στο κομμάτι του αστείου, σε περίπτωση που παίρνετε τα πράγματα πολύ κυριολεκτικά», είπε ο Σάγκετ.

«Πάντα έλεγε ότι ο έρωτας της ζωής της ήταν ο σύζυγός της, Άλεν Λούντεν, τον οποίο έχασε το 1981. Λοιπόν, αν τα πράγματα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο της Μπέτι – στη μετά θάνατον ζωή, θα επανενωθούν», συνέχισε ο πατέρας τριών παιδιών. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε, αλλά αν η Μπέτι πει ότι θα είσαι με τον έρωτα της ζωής σου, τότε ευχαρίστως την πιστεύω».


Ολοκλήρωσε την ανάρτησή του: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Μπέτι Γουάιτ, Θεέ μου, θα μας λείψεις».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου