Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Η Καίτη Φίνου έριξε βόμβα για πασίγνωστο ηθοποιό: «Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»

"Άρχισε να βογκάει "Καίτη! Καίτη!" κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε", αποκαλύπτει η Καίτη Φίνου.

Η Καίτη Φίνου, καλεσμένη στο Πρωινό, άφησε με το στόμα ανοιχτό την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μετά την αποκάλυψη που έκανε για πασίγνωστο ηθοποιό. 

Όπως είπε, όταν η ίδια ήταν σε ηλικία 46 ετών, ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ένας από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για άλλες υποθέσεις, την κάλεσε στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούταν.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου είπε: «Στα 40 τόσα μου, δέχτηκα τηλεφώνημα από πασίγνωστο ηθοποιό… βογκούσε. Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες, βλέπω το όνομα και λέω «Τι θέλει; Εγώ έχω να μιλήσω με αυτόν τον άνθρωπο…». Κι άρχισε να βογκάει «Καίτη! Καίτη!» κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Αυτοϊκανοποιούταν και όταν άκουσα και το τέλος που το είπε καθαρά… Το μόνο που έκανα όταν το έκλεισα, κοιτάω τα κορίτσια και κάνω μπλιαχ… Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46-47″.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Επειδή μάθαμε και το όνομα μετά εμείς, δεν περιμέναμε κάτι άλλο δηλαδή, το πιστοποιήσαμε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου